Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Зато што говоре речи , а Бог је Реч.Ми тим поступком глорификујемо Бога а опет Бог тиме кроз нас ствара заједницу која је опет сврха свега....
И то све кроз Реч , ето зашто.....
Znaš kako, to je uvijek bilo i biće, ali ovako na forumu je prije zezanje, mislim nebitno je, ali inače je tačno, jer smo takvi
Bog je čudan, i hoda po putevima.
Da, to je ona nasušna čovekova potreba da kaže, da priča...
Наравно , као што рекох , суштина је у речи.......
Znači samim činom pričanja, iako nema smisla mi uzdižemo boga i hranimo njegov ego?
A može li sve da se iskaže rečima?
A religiju valjda nemaju ni ateisti ni agnostici ili sam ja ceo zivot proveo u zabludi?
Реч треба схватити као трасцедентно-метафизичку мисао...онда је све много разумљивије...али опет то је само реч , а реч је и биће и личност....
Znači, svi smo mi samo reči?
И то све кроз Реч , ето зашто.....
Нема то везе са животом. То о чему ти причаш је пародија на Бога.
Džimi, nemoj tako da pričaš, mi smo ozbiljni ovdje, ako ćeš tako da bogohuliš i tebe će bog da pojebe u guzu i to bez vazelina!!!
Ja sam lično pričao sa bogom i bog je pravoslavac
Koga?
Afroditu platio joj i za blow
Pošto?
Џими , до тебе очигледно не допире Реч.Шта да ти кажем , ослушкуј боље....
http://2.bp.blogspot.com/__rGFWd8ARSI/S7304OzyB_I/AAAAAAAABPM/sEVRI1YLWyw/s1600/rec+1+small.jpg
Pošto?
150 bogoslovskih maraka
Bože vidi šta si učinio!
Dobri ste narode. Milina vas gledati. Inspiracija sama navire. :)
Euri, sine oče, euri?