How to pet a kitty

1. Dobar sajt :)
    preporucujem da odvojite 5 min paznje
    http://theoatmeal.com/comics/kitty_pet

2. Свиђа ми се. :))

3. Hahahahahhaahaahah mackicaaaa:))) prekjiut

4. Изгда да треба да направим туторијал "како научити мацу да она вас мази". Са два мачка сам то извео и много је кул. ДА СЕ ЗНА КО КОСИШ А КО ВОДУ НОСИМ!

5. Hahhahahaha:) kako t mazi,pricaj nm?:)

6. Изгда да треба да направим туторијал "како научити мацу да она вас мази". Са два мачка сам то извео и много је кул. ДА СЕ ЗНА КО КОСИШ А КО ВОДУ НОСИМ!

Ја знам како се то ради. Легнеш на стомак, стави ти неко мачку на леђа и мачак почне да ти лиже косу, мисли да је то његово крзно. :) А мачји језик је као четка.

7. Ма то је просто ЏИми. Мислио сам на то да издресирам мачка да те мази шапама по лицу и тако то, ал да не вади јатагане наравно.

8. Ма то је просто ЏИми. Мислио сам на то да издресирам мачка да те мази шапама по лицу и тако то, ал да не вади јатагане наравно.

А да га научиш да решава квадратне једначине? :))

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.