Prijava

Pošto se Vukajlija hrani našim mudrostima i kada jednom nešto napišete, to postaje njeno vlasništvo, da li to znači da je Vukajlija društveni parazit?

Ma neka simbioza je u pitanju jebem li je.

hm, po toj logici - da. ali sigurna sam da ako neko pozeli da npr. objavi knjigu sa svojim defkama, kaizen nece imati nista protiv. sta vise, to bi moglo biti na obostranu korist...

Pre će biti da Kaizen napiše knjigu u fazonu copy/paste defki sa Vukajlije. Taman za sledeći sajam knjiga. Pu! Sad mu dadoh ideju! ;)

Je l' bi se računalo kao uvreda da ti napišem da si seronja?

Nije parazit, to je kolektivni organizam, čija se volja sastoji od kolektivnih volja članova, a manifestacija te volje je matica sakrivena negde duboko u njemu. E, kad se na desetom nivou probiješ do te matice, najbolje je da ti laseri budu full power, a sekundarno oružje da ti budu neke nuklearke, i to maksimalan broj, koliko god brod može da ti nosi. I da dođeš sa jedno šest-sedam života, jer inače može si najebo.

Nije parazit, to je kolektivni organizam

ja bi reko ne kolektivni organizam, vec jedan kolektivni orgazam gde se ne zna ko koga jebe i u sta jebe.
svi smo nasi, slobodno uzjasi!

Vukajlija, pravi demokratski sajt. xD

Isti je kao i FB. Ulogujes se radi zabave, navučeš se, pišeš gluposti koje ti drugi lajkuju, upoznaješ druge likove, primaš se na psovke, uvrede i prozivke, nerviraš se kada ti obrišu nešto što ne valja, spavaš samo tri sata... Srećom po mene ja sam postao voajer kada sam primetio da postajem zavisnik i tek poneki put se umešam u takmičenje kada mi nešto padne napamet. Imam život za razliku od nolajfera, radim a žena uživa.