Društveni parazit ili samo stereotip: Društveni parazit ili samo stereotip?

1. Vidoh da u poslednje vreme stalno niču teme ovog tipa.

Da vas čujem šta mislite o njima.

2. Ovo je treća tema ovakva....

3. E bem li ga, nisam video. Neka zaključa neko.

4. Ovo je 5-6 ovakva tema. U kucac, Bobo, u kurac! :)

5. Ovo je 5-6. ovakva tema. U kucac, Bobo, u kurac! :)

U kurcu, gambi, tako je pravilnije, budi kul, i liči na policajca koji je skočio na haubi :p

6. Ja mislim da Društveni parazit ili samo steretip mora da bude ili Društveni parazit, ili samo stereotip. Ne može oba. Opet, ako A isključuje B, ne mora da znači da B automatski isključuje A. Što znači da Društveni parazit ili samo stereotip ne može da bude Društveni parazit i samo stereotip, već može da bude isključivo Društveni parazit, ali stereotip. Doduše, verujem da ima ljudi koji misle drugačije... A i ovo je samo moje mišljenje.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.