Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Igra jednostavna
navesti vašu priču zašto je pile prešlo put...
Najkreativniji dobija ktitora celu godinu od mene...
Zato što je mylyca bila prekoputa
Zato sto je pile HardCoreEmo i prekoputa je bila trafika sa ziletima..
U SSSR Put prelazi pile...
Zato sto sam ja bio tamo ^
Zato što je zaboravilo da obuje lijepe emo ćarape.
c...c...?
jednogodisnja zaliha ktitora.. Niko ne vereju uto..
Evo casna Pionirska!
Пиле.Нашло се тако на тој страни улице и онда је видело једну велику чоколаду са друге стране улице и решило да оде и да је поједе али на пола пута згази га лада нива левим предњим тпчком.Пилету је било сломљено једно ребро а једно напрсло.Болело га је.Пиле Радиша је јуначки померио Ладу Ниву са себе и само прекорно погледао возача и наставио свој пут ка чоколади.Стао је изнад ње , погледао је мало.На њој се писало "Брацо и секо" чоколада.Узео је , отворио одломио парче , сачекао неколико секунди и ставио је у уста.Време је у том тренутку за њега стало.........
Zato što mu je Legija rekao da pređe ulicu inače...