Psihologija avatara i nadimka

1. beboP,
    čovek zaluđen crtaćima, posebno japanskog porekla. što bi reklo, čovek koji žii u crtanom filmu. ne preza se od toga da na nekog baci klavir, uvbeđen da će taj u sledećem trenutku ponovo da se napumpa i oživi. čovek s kojim se ne treba zajebavati. ne znam da l' je u nekom pokretu za očuvanje tradicionalnih srpskih vrednosti, ali i ako nije, razmišlja o tome. traga za ženom koja će ga gledati kao Boga, roditi mu petoricu sinova koji će se zvani-Milutin, Dragutin, Predrag, Nenad i Ratimir. morala bi odlično da kuva, pošto beboP nije slabašne konstitucije, a pored toga smatra hranu nemalim životnim zadovoljstvom. voleo bi kao poklon za novu godinu nintendo wii, ali bi se zadovoljio i jednim stafordom, na primer.
    dobar je čovek u suštini, hoće da pomogne, ali nekad mnogo smara o gej populaciji i nacionalizmu. potajni idol mu j vučić.

2. Liblet, cenim tvoj trud, ali si 95% omašila. :))

3. eeee..jel vidiš kakav sam maler..drugi put;)

4. Liblet, aj mene.

edit, zaista si neke pogodila, mozda si nas nasla na fejsu ili taj raduljica

5. butt, ja kad sam pročitala luksovu analizu tebe, pomislila sam da sam to ja analizirala pa zaboravila. znači, bukvalno te identično zamišljam kako te on opisao:)

6. Liblet

eeee..jel vidiš kakav sam maler..drugi put;)

Ali fora je i u tome što je ovo možda prvi put da stavim ovog lika na avatar, pa si zato pomislila da sam pesimista, uglavnom mi stoje prilično optimistične stvari na avataru :))

7. Либлет, кад ти је досадно, волео бих да мене обрадите.

8. christine,
    romantična studentkinja nekog jezika. zamišljam te kao mini drajver u gud vil hanting-u, karakterno, ne fizički. inteligentna i sposbna devojka koja je htela da upiše medicinu, pa je neko ubedio da nije dovoljan kapacitet za to i da posle neće imati vemena za porodicu, zato se odlučila za jezik. imaš puno prijatelja i inače si ejdno druželjubivo biće, zato ne voliš preterano ćutljivce i one povučene, jer ti se često čini da iza toga ima neka patologija. voliš plazmu i kao mala si sanjala da budeš balerina. ne tražiš princa, ali bi volela nekog ko bi barem imao šponeku "prinčevsku" odliku-da je džentlmen, nežan i pažljiv, da te sasluša ponekad i sa tobom bude iskren. osetljivija si mnogo nego što bi priznala. kada ti neko načne bolnu temu, prebacuješ se na crni humor, postaješ sarkastična i zajebavaš ko muško. to ti je dobrambeni mehanizam.

9. hnjo, ko ne bi voleo da ga neko obradi

10. Liblet

christine,
    romantična studentkinja nekog jezika. zamišljam te kao mini drajver u gud vil hanting-u, karakterno, ne fizički. inteligentna i sposbna devojka koja je htela da upiše medicinu, pa je neko ubedio da nije dovoljan kapacitet za to i da posle neće imati vemena za porodicu, zato se odlučila za jezik. imaš puno prijatelja i inače si ejdno druželjubivo biće, zato ne voliš preterano ćutljivce i one povučene, jer ti se često čini da iza toga ima neka patologija. voliš plazmu i kao mala si sanjala da budeš balerina. ne tražiš princa, ali bi volela nekog ko bi barem imao šponeku "prinčevsku" odliku-da je džentlmen, nežan i pažljiv, da te sasluša ponekad i sa tobom bude iskren. osetljivija si mnogo nego što bi priznala. kada ti neko načne bolnu temu, prebacuješ se na crni humor, postaješ sarkastična i zajebavaš ko muško. to ti je dobrambeni mehanizam.

hahahah sve si pogodila. sve. sem toga da studiram neki jezik. primoravali su me moji tačnije, ali sam ostala trve i upisala ono što sam želela - sociologiju :D

11. Liblet, дедер ме обради кад ти је већ кренуло,
    ако будем чек'о Стаклену, дезинтегрисаћу се, напослетку.

12. billy sharp,

duhoviti čovek hedonista-parazit. stalno si na tananaoj liniji ova dva, a povremeno je prekoračiš. voliš da zajebavaš druge, a ne smeta ti ni šala na tvoj račun, ako je smislena. vređanje radi vređanja ume da te živcira, pogotovo ako dolazi od glupljeg od tebe i ako je na nivou kursadžija. kod žena ceniš iskrenost i pamet. esteta si po prirodi, pa teško da ćešda primetiš u prosotru neku gaborku, tako da nećeš moći da oceniš da l' je pametna i koliko. ali, ako je lepotica, onda prosuđuješ po pameti. može i glupača da ti se svidi ali znaš da će kada tad da te iznervira, pa se nećeš na njoj zadržavati. voliš ohorore i linča. nervira te gospodar prstenova, misliš da je ilajdža gej. izaćićeš na izbore samo da bi upisao svoje ime i zaokružio ga. kad je zajebancija u pitanju, ništa te ne mrzi.

13. cornelije, jel ti to meni persiraš?:)))
    butt, teško je danas dobiti poštenu obradu;)

14. Наравно, ко у романтизму, свим непознатим девојкама персирам :)

15. Dobra je bilo kakva obrada, kada ne mora da se plati. Dakle, OBRADITE ME!

16. O moj Boze.... sanzam

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.