U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
^^ tru stori
Пф...то бих и ја знао да напишем. :)
Spavalica
Lenja si, pa tako legneš i razmišljaš o svemu i svačemu, sanjaš daleke zemlje Orijenta, romatnične prodavce ljubičica, nasmejane holivudske papučare, ukršene bulevare pune ljudi... Ti bi svugde svoj nos da zavučeš, ništa ne sme da ti promakne jer u svemu tražiš smisao.. Za tebe bi se 7 godina na Tibetu pretvorilo u najlepšu ljubavnu bajku, otkrivala bi nove, tajanstvene predele. Razumeš ljude oko sebe ali te ponekad zbog toga i udave, oteraj ih u 3 lepe! Savet: slobodno beži u taj virtualni svet koji vidiš kroz te roze naočari, naslikaj sebi bolje sutra!
Haha, zanimljivo, hvala :)
Srna,
ti si plavuša građena kao merlinka. rano is sazrela i fizički i psihički i zato su te obično jurili stariji momci što te je iritiralo, pogotovo ako su dosta stariji. s obzirom da si sazrla ranije od svojih drugarica, uvek si imala utisak da sa njima ne možeš ozbiljno da razgovaraš i da mimo šminke, izlazaka i momaka i nemate baš zajedničkih tema. dobra si drugarica, od onih koje su stvarno uz tebe ili ti nisu priajtelji uopšte. nisi licimer i prezireš licimerje, čak te i ono ljubljenje vazduha pored obraza kad se sretnu poznanice izluđuje. obožavaš životinje i nekad su ti draže od ljudi jer barem ćute umesto da lupetaju a ti maštaš o nekome sa mkim ćeš moći da razgovaraš. tvoja slika idealnog muškarca nije nikad bila vezana za fizičko, samo za taj jedan momenat istih energija i talasnih dužina iz čega bi proizilazila i psihička i seksualna kompatibilnost. i tako, još uvek studirajući, u slobodno vreme pišeš za sebe, ali sa nadom da ćeš nekad doći do nekog remek dela i čekaš da se više pojavi taj , a on je verovatno iza ugla.
a šta je sa mnom, neću samo komentar da sam emo ziljavac, jer nisam. :)
matori,
osećajan tip ponekad i više nego što priznaje. nisi ti emo, al' imaš tu pesimističnu autodestruktivnu crtu-voliš da patiš. ubeđen si da to nije tačno i da u stvari život igra šegu sa tobom i navlači te na svoje tužne talase, ali si u stvari ti taj koji ih juri. još si mlad pa ti se čini da se realnost formira sama a da ti o njoj samo stičeš utisak, a ne shvataš da realnost formiraš ti i da ćeš se uvek osećati onako kako budeš želeo nezavisno od objetivnih okolnosti. drugarčina si, ali ne voliš preterano ljude. čini ti se da ih voliš i da bi najbolje bilo kad bi imao stotine prijatelja i stalno bio okružen ljudima ali čim par dana provedeš u društvu ti se uželiš samoće. tražiš nju jednu koja će po mogućstvu biti sličan samotnjak kao ti, a ne shvataš da ti treba baš nešto surpotno, neka druželjubiva i komunikativna koja će da te izvlači malo. voliš životinje i dobar si čovek, najgori si prema sebi. razdrmaj se malo, to ti je moj savet.
Ajde neka me neko analizira. Aj em igr to hir vat ju vil sej.
Benigno provocira.
Ne bi ti ona uživala u pažnji koju bi, evetualno, direktno privukla. Njoj nije potrebna bila čija ili svačija pažnja.
Ono što joj treba, dođe joj samo ili benigno ispovocirano.
(deder, Liblet, reci koliko sam lupnula)
ајд анализирајте мој ник и аватар
majav to o meni?
ima istine verovatno:)
O tebi, Libletićka, jašta!!!
Џерек™
Zajebant. Taj nikad neće ostariti iako se nedavno uozbiljio.
A jel neko izanalizirao majavu? Šta upošte znači tvoj nik, neće mi biti jasno. . .
Ima nešto malo....ne ujedam.
Zajebant. Taj nikad neće ostariti iako se nedavno uozbiljio.
Ne samo zato sto mi ovo imponuje, ali cini mi se da je u velikoj meri tacno...
Pa pazi, ili se jove Maja Jxxxxxx ili, pazi, teorija koja se meni vise svidza: rodila se u maju, kad su kerovi lajali av, av!
fala liblet :*
ima pogađanja,ima i mal' omaške,ali fina analizica :3
nema na čemu:) izvini još jednom što si toliko čekala;)
majav ja dugo mislila da si muško i da je tvoj nik neka verzija prideva maljav:)))
Liblet
fno sasvim, jedna ti se greškica potkrala samo :)
:) drago mi je
Milisav R. - Mika, Mikica, dobar lik u duši, emotivac, ali te boli. Boli care, niko ne razume koliko se ti u stvari sprdaš sa time, ljudi ti veruju, umeš da ih zasmejavaš i navlačiš na svoju vodenicu. Verovatno si u duši vizionar džanki, voliš da se opijaš čime god stigneš, bilo to miris kose tvoje bičarke ili neko pivo koje cirkaš sa ortacima dok gasite pljuge. Sanjaš da imaš samo svoj svet, da ti ćale i keve više ne drže sveću, smaraju! Muzika te opušta, pomaže ti da pobediš te budjave hejtere. Sve u svemu, kvalitetno je tata smućkao kolu, ti se sad samo prepusti... Savet - uvek čini pravim prijateljima i duplo ako treba!