Psihologija avatara i nadimka

1. Pa čekaj Džereče, jesi ti baš riba ili se sprdaš?

Redpro, ti si... sa Starog Aerodroma?

2. Hahahahahah sa Starog Aerodroma. Otkud ti sad to?

3. Zbog avatara. Staroaerodromljani imaju grafit (na engleskom) isti kao onaj znak za anarhiju, a znači: Old Airport. E da, i imaju jedan šovinistički grafit, kako riba puši liku kurac, strašno kako je glup grafit.

4. Ovo je ko horoskop, šta god da pročitaš moš se pronać....
    -Ti si emotivno, nežno stvorenje koje se bori u ovom okrutnom svetu i želi sreću svima i mir u svetu...... JOJ JESAM, KAKO SI ME POGODIO DUSXXHAA :*

-Ti si savremena, emancipovana, češem pičku i štiklom gnjecim gamad zvanu muškarci, ne jebem nikog ni 2%, i ne plašim se ničega.. JOJ JESAM, KAKO ME POGODI SRCXHE :

5. Sprdaj se ti Groko al ja sam se pronašao!

Ti si savremena, emancipovana, češem pičku i štiklom gnjecim gamad zvanu muškarci, ne jebem nikog ni 2%, i ne plašim se ničega..

6. Ma pronašao si se i u prvom delu, priznaj čkode da slušaš Sergeja Gergijev Marovića...

7. Slušam! Eto, rekao sam! OD KAD JE TO ZABRANJENO SLUŠATI TU MUZIKU KAD SE ČOVEK SAMOZADOVOLJAVA!? A!?

8. Pa čekaj Džereče, jesi ti baš riba ili se sprdaš?

Brate, ja sam ti u mom komsiluku riba najveca, keve mi!

9. Molim javnost vukajlije da ne stavlja na lomaću autora Mesu jer samo on zna kako stvari stoje a vi ne znate pa možete samo da pričate.. Kako vas nije sramota ?

10. Mogu li ja dobiti svoju analizu koju sam trazio pre cirka sedam dana. Ako je moguce od Male Vidre posto mi je ona obecala. Analizu.

11. Ae mene neko da izanalizira, ali da ne kaže da imam poremećaj ličnosti... To sam već čula.

12. Vako, Lavando, ja iz tvog avatara mogu da kazem da volis da crtas neke cvetice po sakama i da drzis mladunce glodara, podvrste zec. A iz nika da volis botaniku.

13. Botaničarka... o jeee.. nije lošO

14. Ti u meni vidiš svoju mamu, kuku :D

15. Eeee, to je odavanje privatnih informacija. :) Ban dvajes dana!

16. Ma ko može da zna na šta sam ja mislila? :D

17. Vako, ja kao strucnjak za ove kurce mogu da ti kazem sledece:
    Ti si mnogo zaeban momak i uvek si spreman na sve, kao i tvoja ekipa. Sto se tice nadimka, mogu ti reci da si ultra mega zajeban lik i da se zoves Marko.

18. YeahBatch, Dr Mr. psihologije... Pogađa kao u kuglu da gleda i pasulj u isto vreme.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.