Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Аватар треба једном изабрати и не тако често да се мијења.
ХАХАХАХАХАХАХА ЧИКА БУЉА
ЏАЏАЏАЏАЏАЏ
Аватар треба једном изабрати и не тако често да се мијења.
Da si promislio nikad s ne bi nazvao tako brt
sad si zanavek čika bulja jbg
mater mi je kurva da da
simbolika bulje, tom I
Možda je hteo da napiše "ČikE bulje" (u mene) al se predomislio, kad je napisao...
http://i.imgur.com/pJPJr0W.png
kasmo kod simbolike đe sam ja, pičke?
Glavni da nisi privatnik kojim slučajem?
sam svoj gazda
Tvoja majka drka svinjama. Klekne i puzi kroz blatnjavi mutljag od svinjske pišaćke i priljubi se uz svinju, prstima prelazi preko njenog stomaka dok ne nađe kurac. Počinje da ga cima i drka dok joj pička vlaži, grudi otiču, a bradavice štrče kao gumice na novoj HB olovci. Ispušta groktaj zadovoljstva dok svinja željno počinje da se zariva u njenu šaku, ona pojačava stisak da bi održala kontrolu nad masnim vijugavim svinjskim kurcem. Spušta glavu da bi gledala kako se kurac pomera u njenoj šaci, uzdiše od zadovoljstva i počinje da mazi svoj klitoris drugom blatnjavom rukom uvrćući kukove u ritmu svinjskog zabadanja.
Dan ti jebem
Solidan žajkism. Veliko E malo kvari, jer potcenjuje nivo poznavanja žajkisma čitaoca.
Mnogo grešim kad kucam. Nisam želela da kod čitaoca ostavim dvojbu slučajne greške ili namernog zajkovanja.
U svakom slučaju potrebno je dodatno izanalizirati dotični nik u kombinaciji sa avatorom.
boh nije valjda bulja ovo pisao?
Ne to je ja misurim bušido
властимир је
a jes nekako suviše slikovito za bulju
Ee da upravu je bač Vlasinarb je to...
Eh taj Vlasuljar, taj pjesnik foruma. Slikovito i umjetnički a opet odiše jednom velikom dozom autizma.
Vlasinarb je
Ovo je preveo bre s engleskog. Raskrinkan je na nekoj temi.
EDIT: Da, Valsinarb.