Psihologija avatara i nadimka

1. По мени су најгори надимци који су на брзину смишљени и немају никакву симболику. Надимак треба да буде добро смислен и симболичан као фудбалски клуб нпр, јер под тим надимком ствараш своја дјела - дефке, рефке.. Која сврха и да круну имаш кад ти је име "nonick"..
    Аватар треба једном изабрати и не тако често да се мијења.

ХАХАХАХАХАХАХА ЧИКА БУЉА

2. По мени су најгори надимци који су на брзину смишљени и немају никакву симболику. Надимак треба да буде добро смислен и симболичан као фудбалски клуб нпр, јер под тим надимком ствараш своја дјела - дефке, рефке.. Која сврха и да круну имаш кад ти је име "nonick"..
    Аватар треба једном изабрати и не тако често да се мијења.

Da si promislio nikad s ne bi nazvao tako brt
    sad si zanavek čika bulja jbg
    mater mi je kurva da da

3. simbolika bulje, tom I

4. Možda je hteo da napiše "ČikE bulje" (u mene) al se predomislio, kad je napisao...

5. kasmo kod simbolike đe sam ja, pičke?

6. Glavni da nisi privatnik kojim slučajem?

7. http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201101/41932/medium_giphy.gif
    Tvoja majka drka svinjama. Klekne i puzi kroz blatnjavi mutljag od svinjske pišaćke i priljubi se uz svinju, prstima prelazi preko njenog stomaka dok ne nađe kurac. Počinje da ga cima i drka dok joj pička vlaži, grudi otiču, a bradavice štrče kao gumice na novoj HB olovci. Ispušta groktaj zadovoljstva dok svinja željno počinje da se zariva u njenu šaku, ona pojačava stisak da bi održala kontrolu nad masnim vijugavim svinjskim kurcem. Spušta glavu da bi gledala kako se kurac pomera u njenoj šaci, uzdiše od zadovoljstva i počinje da mazi svoj klitoris drugom blatnjavom rukom uvrćući kukove u ritmu svinjskog zabadanja.

8. Možda je hteo da napiše "ČikE bulje" (u mene) al se predomislio, kad je napisao...

Solidan žajkism. Veliko E malo kvari, jer potcenjuje nivo poznavanja žajkisma čitaoca.

9. Mnogo grešim kad kucam. Nisam želela da kod čitaoca ostavim dvojbu slučajne greške ili namernog zajkovanja.
    U svakom slučaju potrebno je dodatno izanalizirati dotični nik u kombinaciji sa avatorom.

10. boh nije valjda bulja ovo pisao?

11. Ne to je ja misurim bušido

12. властимир је

13. a jes nekako suviše slikovito za bulju

14. Ee da upravu je bač Vlasinarb je to...

Eh taj Vlasuljar, taj pjesnik foruma. Slikovito i umjetnički a opet odiše jednom velikom dozom autizma.

15. Ovo je preveo bre s engleskog. Raskrinkan je na nekoj temi.

EDIT: Da, Valsinarb.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.