Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Majku mu, šta se onda priča o meni ovde? :)
Aj da ja kažem za Darling:
Mrmun- kombinacija dugih trepavica i krupnih očiju, razigranih usta koja izgovaraju Balaševićeve stihove iz pesme Eleonora, mekog srca koje ruski voli i jakog karaktera koji kontroliše rad mošnica.
Славко, држ се ти пилота! :)
Брате Катија, ово за дуге трепавице је скроз геј.
E, ovo za mošnice je skroz tačno :)))
Славко, бре, двајеспрви век је, мајкуму. Није то срамота :)))))
Nije Kristofer gej, on JEBE! A Džontra jeste, to je tačno, mada to i nije iznenađenje. Sorry, Slavk0 :(
Ja volim duge trepavice. Nije gej.
Hugo, pa zar ti nisi nikad pomislio za Mrmuna to... mislim tu sklonost... on uvek kaže da ne jebe. Ali taj glagol ima i trpni oblik :)
Džontra je džontra orijentisan :)
A sta nije u redu sa dugim trepavicama?
Jeste iritantno kad ti dodju tetke i babe, stipkaju te za obraze i pricaju "jao kakve trepavice ima, da je devojcica nikada ne bi morao da nosi maskaru"... (Complex time)...
Da kolege, traumaticno detinjstvo, nema sta...
Слажем се са Пеђолином. А то не одступа од оног што сам раније рекао.
Duge trepavice na muškarcu, fuj :)
http://i.thisislondon.co.uk/i/pix/2009/10/fake-lash415.jpg
Aj mene analizirajte, al bez da se uhvatite za to da sam patuljak. Pokušajte bar. :)
Није, није. Видео сам да има муда када је хтео да пегла неке ликове боксером у главу. А то фурунџије не раде.
e slavko slavko em ti srušiše sneška em se posraše na njega.
Предраг објасниЈо! А геј лоби се уротио против мене и хоће ми укаља образ. Е нећете мајчини синови :)
Ziljava klinka!
EDIT: objasniJo
mylyca : Gimlijeva srodna dusa. Odjebativ ekspert. Jebe kevu. Dobar autor. I da li sam pomenuo da je srodna dusa i bolja polovina Gimlija Patuljka?
Darling, nemoj da ga vadim. Mislim, nije red da me teraš da kršim celibat :))
A jebote kakve to veze ima s mojim nickom i avatarom? Nemojte biti pristrasni. A oba imaju značenje i poentu, onako, baš. :)