Psihologija avatara i nadimka

1. Majku mu, šta se onda priča o meni ovde? :)

2. Aj da ja kažem za Darling:

Mrmun- kombinacija dugih trepavica i krupnih očiju, razigranih usta koja izgovaraju Balaševićeve stihove iz pesme Eleonora, mekog srca koje ruski voli i jakog karaktera koji kontroliše rad mošnica.

3. Славко, држ се ти пилота! :)

4. Mrmun- kombinacija dugih trepavica i krupnih očiju, razigranih usta koja izgovaraju Balaševićeve stihove iz pesme Eleonora, mekog srca koje ruski voli i jakog karaktera koji kontroliše rad mošnica.

Брате Катија, ово за дуге трепавице је скроз геј.

5. E, ovo za mošnice je skroz tačno :)))

6. Славко, бре, двајеспрви век је, мајкуму. Није то срамота :)))))

7. Nije Kristofer gej, on JEBE! A Džontra jeste, to je tačno, mada to i nije iznenađenje. Sorry, Slavk0 :(

8. Ja volim duge trepavice. Nije gej.

9. Брате Катија, ово за дуге трепавице је скроз геј.

Hugo, pa zar ti nisi nikad pomislio za Mrmuna to... mislim tu sklonost... on uvek kaže da ne jebe. Ali taj glagol ima i trpni oblik :)

10. Džontra je džontra orijentisan :)

11. Брате Катија, ово за дуге трепавице је скроз геј.

A sta nije u redu sa dugim trepavicama?
    Jeste iritantno kad ti dodju tetke i babe, stipkaju te za obraze i pricaju "jao kakve trepavice ima, da je devojcica nikada ne bi morao da nosi maskaru"... (Complex time)...
    Da kolege, traumaticno detinjstvo, nema sta...

12. Слажем се са Пеђолином. А то не одступа од оног што сам раније рекао.

13. Duge trepavice na muškarcu, fuj :)
    http://i.thisislondon.co.uk/i/pix/2009/10/fake-lash415.jpg

Aj mene analizirajte, al bez da se uhvatite za to da sam patuljak. Pokušajte bar. :)

14. Није, није. Видео сам да има муда када је хтео да пегла неке ликове боксером у главу. А то фурунџије не раде.

15. e slavko slavko em ti srušiše sneška em se posraše na njega.

16. Džontra je džontra orijentisan :)

Предраг објасниЈо! А геј лоби се уротио против мене и хоће ми укаља образ. Е нећете мајчини синови :)

17. Aj mene analizirajte, al bez da se uhvatite za to da sam patuljak. Pokušajte bar. :)

Ziljava klinka!

EDIT: objasniJo

18. mylyca : Gimlijeva srodna dusa. Odjebativ ekspert. Jebe kevu. Dobar autor. I da li sam pomenuo da je srodna dusa i bolja polovina Gimlija Patuljka?

19. Hugo, pa zar ti nisi nikad pomislio za Mrmuna to... mislim tu sklonost... on uvek kaže da ne jebe. Ali taj glagol ima i trpni oblik :)

Darling, nemoj da ga vadim. Mislim, nije red da me teraš da kršim celibat :))

20. A jebote kakve to veze ima s mojim nickom i avatarom? Nemojte biti pristrasni. A oba imaju značenje i poentu, onako, baš. :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.