U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Dame imaju prednos' :) DJENTLMEN DECXKO...
Ja ti kazem da te volim, a ti bi da me sutnes u sneg. :((((
Dravi, što dosta?
Kako ti ja nisam preznanimljiv za analizu?
Pa ko se bije, taj se voli.
Pa sta sad, samo si me citirao?
Хујо, рекоше да си већ 5 пута анализиран, реко' да дам прилику онима који нису, ако нису. Биће сјутра.
Ja to svaki put kad se promeni ekipa. Na profilu mi i bleje opisi od nove godine, kacam ovaj avatar obuko u dedamraza.
Elektricaru, ahaa, okej. Pa dobro ajde, u pravu si.
Evo Huje bezhte decooo
Kako da valjano analiziraš nekoga ko mijenja profilne slike ka ziljava šesnaestogodšnjakinja statuse? I nadimak tu i tamo, i to samo kad se neko zajeba pa pare što je namijenio da potroši na Fejsbukisanje s telefona uplati ktitor.
A k'o da je nešto ozbiljno. Uradiš iz fore i eto. Čim vidiš da neko mijenja toliko nadimke, odma' znaš da je stil ziljave šesnaestogodišnjakinje i te fore. :)
Stekao sam utisak da ljudi ovde baš žele da se lažno predstave, valjda godi njihovom egu.
A ima i dosta nesigurne klincadije, pubertetlija i sl, to je ok, Internet za sve!
Pa sta ako ima klincadije i pubertetlija?
Samo 1 razlog, traže analize 5x za drugačije nikove i slike...
Pa u tome je stvar, što nije ništa ozbiljno a smori se čovek kad dođe na ovu temu, svi se nešto fino ponašaju, muški šmekaju ribe, žene se keze.
Riješili moderatori da zaključaju ovu temu, i izaberu onog s najjačim stomakom protiv nebuloza da ode i zaključa je, al mu nisu rekli da nikako ne čita napisano, nego samo stavi katanac, zakatanči i bješte noge posra vas guzica. Al kurac, bila škola, posla nikakvog i uzeo on da čita. To je bila predzadnaj stvar što je uradio. zadnja je bila ta da je istrčao na ulicu i potračo u susret kamionu koji raznosi cvijeće za cvećaru, al mu kamion peder ne uzvrati zagrljaj.
I je li moguća da ljudi od ovoliko od tema na forum ljudi izaberu najgluplje i njih uzmu da bistre?
Da Mešo.
Prvi put trazim spadam u pubertetlije.
Mešo, ljudi vole da im neko drugi kaže nešto pozitivno, makar to ne bila istina, svi vole pohvale, tako bilo, tako će i bit'.
Evo Mešo, ako imaš tu moć velikog stomaka zaključaj temu, biće dovoljno ogledalo u kupatilu i par dobrih (lažovčina) prijatelja. Klik u dupe i nema teme...
Mešo lupi nam svima trajni jebte ,,,