Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
@C60
Bez otvaranja profila tesko da neko moze da shvati da je C60 zensko, budi srecna dok te smatraju covekom a ne nekim androidom.
Eh, da Virtual Serb ima toliko kul avatar da sam ga ukrala odmah, ali zbog loše rezolucije koja proganja i moj avatar ga molim da mi da link za sliku, ako ima vremena, zivaca, želje, volje i milosti. xD
C60 jesi sigurna da si devojčica...:)
natnat
ja sam želeo da budem hrabar,
najhrabrije da nadmašim...ali sam nežan...:)
C60 mojne se ljutis, stvarno po nicku avataru ne provaljujem da li je musko ili zensko, a ovaj moj avatar je slika sa albuma Octavarium (Dream Theater), 2005 g.
@javio
Opreznost je majka mudrosti, al da je bila oprezna, ne bi bila majka :)
Opustite se, šalim se ja, navikla sam. Mislim da više neće biti zabune.
I hvala za podatke o slici. :)
@Jave, sta kazes za ovaj novi avatar
znas onu, vetar duva ....
ahahahaha..znam...mora da ima veze sa ovim sajber nikom...:))
when the wind blows
my four balls are swinging
4?
ja na avataru vidim 4, a ti?
3 pa 1
sacekaj da dune malo jace vetar pa ce se mozda i raspored izmeniti.
Virtual to govori da si nestalan, da si pokretljiv i da postoje neke sile koje te teraju napred..i zahvalan si im što te teraju napred a ne nazad...
pa rekoh ja ti si ovde najbolji za analizu, mi ostali moz' da duvamo pored tebe, stvarno bre kako provalis te stvari?
Mogu li ja dobiti analizu...baš da vidim!?
a matori kenjam malo...ja sam ti barončina neviđena...što kaže kosmopolita...
mašta i mozak...:)
@ natnat volis da ti se dive intelektualci (a po definicijama tvojim i trebalo bi), a ti da se pravis luda, ipak bi te nekog maco tipa ili princa pa makar i da nije intelektualac
Javio izvini nisam odoleo njenom avataru da ga "proanaliziram"
ne, ne, loše si to shvatio..prvo na njoj ugledaju lepo lice i telo..a ona je i duhovita i pametna...ali je to skriveno sa ovim lepim telom i licem..i smetaj joj to, zato je zabrinuta i htela bi to da promeni...ali ne zna kako...i voli da se igra...
A, neustrašiv, krši pravila, jer se psihoanaliza obavlja samo na obavlja samo na osnovu avatara i nika, ne i definicija ili komentara.
Jao, ne, i ja to radim. xD