Krljanje

1. Pošto počinje sezona slava i prežderavanja, ovde možete da upišete svoje utiske, šta ste jeli, pili, šta vam se dopalo, da li ste nešto smuvali, kome ste se ispovraćali ispod stola i slično. Možete da ostavite i neki recept za salatu, predjelo, kolač...
    Slobodno opišite kako je kum jurio prase po dvorištu ili kako je komšija napio poštara.
    Pišite o svemu što ima veze sa slavama, odlascima i povratku sa istih.

2. ja sam mislila da misliš na nešto drugo... kad ono krkanje...

elem, retko idem po slavama, i ako odem, bocnem nešto malo čisto da se domaćin ne uvredi. mrzim te kolektivne krkanluke....

3. Ja nikad ništa na slavi nisam smuvao. Ne volim babe i dede da konzumiram. :)

Sad, odlaska se uglavnom sećam, obično forvardujem neko vino, al dolaska se retko kad sećam. :))

Živelo srpsko pravoslavlje! Da ga nije ne bih mogao da jedem i pijem za dž tako često.

4. Pa ako ti je neko jebao sve po spisku zato što si mu peglirao po pečenici i to se računa.

To gamby, to se traži!

5. Živelo srpsko pravoslavlje! Da ga nije ne bih mogao da jedem i pijem za dž tako često.

Живели! Овај, живело!

6. Ja sam jednom obišao 4 nahije i pokupio silan harač u vidu svinjetine i sarme.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.