Pitajte osobu ispod vas nešto II

1. Imam ja.
    Da li volite otopljenu čokoladu na stomaku?

2. NA tvom više...
    Artemida i mat zajedno - hot, ili not?

3. Not
    Jesi li normalan/na

4. Nisam.
    Odakle ti to da bi mogao biti normalan?

5. Iz Vranje mi je to....
    --------------------------
    Jel prošla trojka?

6. Nije, sa' će.
    Ti koristiš GSP?

7. ona

omiljena klopa?

8. Ona što je džabe.
    Omiljena klopa tvojega druga što mu se javljaš zdravo za zdravo?

9. riba

šta radiš sutra uveče?

10. Ljubim te u tvom stanu?
    -----------------------
    Da li bi promenila religiju ,zbog imovinskog stanja, pretnje smrću, ili krajnje bede?

11. nisam krštena

od napred ili od pozadi?

12. Zavisi šta i s kim.
    ---------------------
    Ja, ili TUlumbać?

13. zavisi za koga

da li se kaješ zbog nečeg?

14. Ne.Ja sam Diva.
    ---------------
    Da li sam ja dovoljno diva?

15. diva to nikad ne bi ni pomislila da pita - znači još moraš da radiš na sebi

šta voliš da radiš kad si nervozan?

16. Da se istrcim.

Da li je kul ako devojka ima decka 5god mladjeg od sebe?

17. ne znam kome treba da bude kul. Ko je taj kul lik koji određuje šta je kul u međuljudskim odnosima :)

da li su muškarci stvarno jači pol?

18. Ako muskarac ima 185cm i 88kg, a devojka manje, onda jeste. :)

Da li stoje predrasude o plavusama?

19. predrasude stoje, isto kao i sterotipi, ali nisu uvek tačne. Zavisi od slučaja. O plavušama možda čak najčvršće stoji to da ih muškarci najviše vole :)

omiljeni slatkiš?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.