Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Tačno ću morati jedared dodem.
Okupljanje na stadionu Dr Nele Karajlić.
Moglo bse otić...
Stvarno, đe taj stadion?
jedini stadion u Česmi, stadion nekadašnjeg FK 'Sinđelić'
Aj stvarno da odemo na tekmu!
Gromada ce da dobije vukajljasku frakciju na kopu....lololo
GLIGORIJE VULE, nije me bilo dva dana, ne točim ja Nektarušu, ali sve kafane toče! Mada, ako ubodem konobarenje, točim.
P.S. Proš'o net u Liliću odavno.
hogar i ja pričali o organizaciji nekog roštilja. ima li zainteresovanih?
Ja sam sad pušiona s vremenom...
Ја сам кући за две недеље.
Ja Vojvođanišem, tako da jebiga.
Zmaj i ja smo pričali da bi lepo oragizovati neki roštilj. Nismo pričali ni o kakvim datumima. Mislili smo da se na nekom sledećem okupljanju u Molosu ili kod bake Ruže (ili neka deseta kafana) uskladimo oko eventualne realizacije samog hepeninga, a ako bude bilo zainteresovanih, da dogovorimo termin kada svima odgovara.
Kao što si rekao Hogare tebi odgovara posle prvog , pa možemo tipa prvi da se nađemo popijemo koje pivo i porazgovaramo o tom žderanju masne hrane u prirodi , tako da ... pokrećem inicijativu za skup iduće subote kod Ruže od sedam pa nadalje kada ko stigne.
Tema sastanka održivi razvoj holesterola pomoću ćevapa i kobasica .
Ko ne dođe gomnooo :D
A roštilj da planiramo kada nam faca dođe , nadam se da ga neće uhvatiti Petrovdanski post :))
Aj u nedelju naveče
Pozdrav svima! Prvi put pisem na ovoj temi, oprostite sto spamujem i prekidam dogovore za rostilj. Htio sam da obavijestim sve koji su iz BL i okoline, a htjeli bi imati custom majicu kratkih rukava sa natpisom ili slikom po zelji, da je moj prijatelj pokrenuo posao i da vrsi usluge stampanja majica. Msm da je trenutno jedini u gradu ili mozda ima jos neko da i ne znam. Uglavnom, ovo je sluzbena FB stranica.
https://www.facebook.com/majicebl
Ko je zainteresovan kontakt u inbox ili neka procita detaljan opis. Lajkujte, sherujte, preporucite ako nekome treba majica ili vise majica i tako to. Dobar je lik i dogovor je moguc. Izvinjavam se ako spamujem.
BANBANBANBANBANBAN
Pozdrav svima! Prvi put pisem na ovoj temi, oprostite sto spamujem i prekidam dogovore za rostilj. Htio sam da obavijestim sve koji su iz BL i okoline, a htjeli bi imati custom majicu kratkih rukava sa natpisom ili slikom po zelji, da je moj prijatelj pokrenuo posao i da vrsi usluge stampanja majica. Msm da je trenutno jedini u gradu ili mozda ima jos neko da i ne znam. Uglavnom, ovo je sluzbena FB stranica.
https://www.facebook.com/majicebl
Ko je zainteresovan kontakt u inbox ili neka procita detaljan opis. Lajkujte, sherujte, preporucite ako nekome treba majica ili vise majica i tako to. Dobar je lik i dogovor je moguc. Izvinjavam se ako spamujem.
http://www.dodaj.rs/f/b/V2/vmBVGae/1.png
ovaj roštilj će da se izjalovi, tako bar kaže prognoza.
А је л' може да се на мајицу испринта мој лик, а на леђима ја с леђа?