Banџaluko i ta tvoja sela

1. ima li zainteresovanih za pivo u nedelju u NTV-u?

2. Biću i ja zainteresirana. Ak ozdravim.

3. Nedelja, ali ne pre pola 8, ako ćemo vani sediti. Ako ćemo unutra, onda nije problem kad god.
    Bilo kako bilo, računajte na me.

4. Слабо подносим ове врућине, нервозан сам до зла бога. Ако у недељу попусти мало и дођем себи, гледаћу да дођем. Гдје вам је тај нтв?

5. bez brige faco, pirka na tom mjestu fina promajica. prošle nedelje tu bilo taman.

6. Гдје вам је тај нтв?

Znaš ti Faco za ovaj lokal, siguran sam.
    Skreneš sa glavne ulice kod butika tabu i ne ideš siti pabu levo, nego nastaviš pravo nekih 20-ak metara.

7. Ako sutra legne plata eto i mene! Ma i da ne legne eto me :)

8. Facafacaa

Слабо подносим ове врућине, нервозан сам до зла бога. Ако у недељу попусти мало и дођем себи, гледаћу да дођем. Гдје вам је тај нтв?

E jebiga taman sam vas mislio da zovem da mi pripomognete, imam nekog sjena za pokupiti :)

9. Сијено није проблем. Скинем се тотале, само шорц оставим и опанке набацим, и рукај. Баш сам ових дана мислио запалити до села, да се присјетим дјетињства и прављења навиљака :)

10. ne volim sijeno po sparini kupiti, lijepi se ono trunje za tebe.

11. Je li ostao dogovor za večeras u NTV klabu?

12. Odlično!
    Ja moram na posao sada, tako da ću najverovatnije u povratku sa posla (ako kojim slučajem ne završim pre) doći tamo. Pošto mi net na poslu nije u funkciji, bez obzira na to kada se dogovorite (bilo pre bilo posle), ja cu u do 20:00 u NTV-u već naručiti pivo.

Vidimo se!

13. Sad sam se čuo sa zmajem i on je potvrdio svoj dolazak.
    Dakle, definitvno u 8 u NTV klAbu.

14. samo još jednom da potvrdim da dolazim.

15. Ја непланирано био запуцао на село. Праштајте :)

16. Ipak si sjeno kupio hehehe

17. Zna li ko šta oko ovoh mtelovih huawei rutera? Rad sam promjeniti šifru al se ne da

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.