Banџaluko i ta tvoja sela

1. Na Brkove vodim ćerkice. Našao sam im i brkove za Brkove.

2. Na Parni Valjak samo ovi mladi i zaljubljeni treba d'idu, ja bih rekao. Poput Burija npr. :)

pa imaš pravo, mlad sam ja još... ima didem :)

3. 1. parni valjak, fuj.
    2 Socijalno prihvatljiva muzika, fuj.
    3. Muzika koja ne kritikuje, fuj.

P.S. ovo pod br. 1. je namjerno malim slovima, radi vrijeđanja.

4. Hoće li skoro neki Bajin koncert? Ovi iz džemata u Antverpenu pocrkaše od nestrpljenja

5. Svaki dan imaš koncerte mnogih baja sa malim slovom "b".

6. Da, ali samo jedan baja je Baja.

7. I on je onaj sa malim "b".

8. e dobro sinoć bilo... samo toliko :)

9. kaćemo neki hepening

10. kad god, al da je subote... jebi ga, kreće teren :)

11. trebo bi neki hepening

12. e da, mogao bi i slavk0 da dođe, a bilo bi lijepo i faca da podijeli sa starom virtuelnom rajom novosti iz rl :)

13. шта је, бањалуко, осуло се, офалило, а? :)

14. o lullaby, bokte, đes ti? šta činiš?

15. о па посвашта нешто, право да ти кажем. ајд кад договорите неко окупљање ваљда ћу видјети па да наврнем и ја

16. pa pričaj, bokte :)

važi, malo ću ja zakolicati koji vikend... ako koristiš još onaj neki broj od prije sto godina, pošaljem ti poruku :)

17. је исти број, може, па ћемо се испричати :)

18. Sinoć je bivalo preljepo u Crnom Bombarderu (bivši Jazz, a još bivšiji Irish Pub na Mejdanu), svirka Trule Koalicije. Podsjećanje na mladost, praznu glavu i odsustvo sikiracije. Sada malo mamuram, papam nešto, otkunjam 2-3 sata i večeras sa ćerama na strašni nokturno-Brkove u KSB-u, tj. bivšem Indeksu.

19. Ti Brkovi isti đavo ko i onaj deformisani pero

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.