Banџaluko i ta tvoja sela

1. faco gdje si ti to zalutao? :)

2. e ovako.doci cete jednom kod mene u krupu, ja cu srediti mjesto pored krupe, gajbu piva i prevoz kuci onima koji nisu sposobni za to :), ali tamo u septembru, kada se i ja vratim.

3. Е јебо га ти, дођи у августу кад и ја :)
    У Москви сам.

4. A oće biti neki prikup za Demofest?
    EDIT: banovali ste kizu, zemljaci.

5. Ја сам сигурица на демофесту ако допутујем до тад.

6. jbt daleko si i ti, radis tamo ili studiras?

7. Студир'о, сад завршавам магистарски. Ђес' ти?

8. fino,fino.ja na nekom studentskom ferijalnom radu u hamburgu, znam jezik pa da to kao iskoristim :).koji si fax zavrsio, u moskvu obicno idu teolozi :D

9. Sad sam došao kući sa okupljanja i odmah da se pohvalim, upoznao sam Kajzena. Kasnije će biti priložene i slike kao dokaz.

10. славко први очо. тј. није, први је онај који је пио јелен и због тога морао да буде банован, јнг.
    али... славек има нову педерушу. тотали клеси. јачи него икад :)

11. jovičić će dočarati atmosferu... :)))

12. Kasnije će biti priložene i slike kao dokaz.

Na žalost, tek prekosutra pošto neam kabl od foto a. kod sebe. Ali, nači, sjebali smo sve Novosadžane i Beogradžane, jebote! Kaizena smo u BL doveli!!! Koe rasan ako nismo mi??? DEĆKI SRBIJANSKI SVE SMO VAS NAGUZILI!!!!111

13. Zezate dae biJo Kajzen?! I ako nam pokazete slidzu kako da znamo dae to on?
    Al' drago mi je dae bio, i da nije bio opet mi drago. :P

Zal mi sto ne mogo doci. Samo ljudi da se to malo cesce radi, da ne bude jednom godisnje.

14. Što Dub reče, može na Demofestu. Kontam da će više Vukajlijaša iz RS svakako obići fest, pa je zgodno da tad popričamo po koju. Ja bih trebao biti 27og jula tamo.

15. Facafacaa

Студир'о, сад завршавам магистарски. Ђес' ти?

pre 11 sati

О колега, мастер. :) Оће ли бити неких докторских студија?

16. fino,fino.ja na nekom studentskom ferijalnom radu u hamburgu, znam jezik pa da to kao iskoristim :).koji si fax zavrsio, u moskvu obicno idu teolozi :D

Лијепо, нема шта.
    Да, теолошки.

О колега, мастер. :) Оће ли бити неких докторских студија?

Чек, полако, нисам још положио :)
    Кад ово завршим, нема више школе за мене. Какав докторски, какви бакрачи. Кући лагано и да се женим више. Оматорих :)

17. nema vise psovanja, sada kada faca bude rukospolozen u svestenika nema vise psovanja na vukajliji, grijesi ima da se kaznjavaju banovanjem :)

18. Zezate dae biJo Kajzen?! I ako nam pokazete slidzu kako da znamo dae to on?

Kaj da ti velim, će priložim sliku sutra pa ti ne moraš vjerovati ako nećeš :)

nema vise psovanja, sada kada faca bude rukospolozen u svestenika nema vise psovanja na vukajliji, grijesi ima da se kaznjavaju banovanjem :)

FACU ZA VUČICU!!!!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.