Banџaluko i ta tvoja sela

1. никада! радије ћу црћи од деалкохолисаности!

(види едит горе у претходном посту)

2. e dobro... selenijum more varijanta da idemo zajedno :D a šta ćemo sa jovičićem i tenorom, jesu vidjeli vaše obavještenje???

3. znači u Molos idemo? Ja mogu tamo doći direktno, pošto mi je blizu. Kad onda tačno, jel u 9 u Molosu?

4. e pa može direkt u molos... može i 9 ao ćemo imati mjesta...

5. Jebem vas ja u dupe. Sad opet moram ganjam nekoga da promjeni naziv teme. Ja ću javiti tenoru preko gejbuka.

I AMAN! Neće biti u 9 mjesta u Molosu! Vjerujte mi, često sam tamo. ZNAČI U 8!!!!
    A buri, mi se vidimo, recimo u 20 do 8 kod Mog marketa kod parka.

6. e dobroselenijum... i javi kbo-u i slavku ako oće...

7. Javiću KBO-u, neam Slavkov broj, javi mu ti.

8. Alo bolan, što pričate o meni kao da nisam tu :)

9. Bože dragi, priviđa mi se Slavko. Moram se prestati drogirati. PU! Loša neka droza.

10. Које вам је сад налазиште? Промјенићу наслов, кад сам већ ту.

11. Vidimo se u Molosu.

12. TO FACO! Taman ganjam nekoga, a nikog duvatim. Molos u 20:00

13. MOLOS, faco... šole dođi ako oš

14. Dolazim Buri, ne brini. Ako treba povesti par kurvetina, meni se ne obraćajte, jer ne znam gdje rade. Hvala.

15. Fala Bogu da smo se konačno dogovorili, nadam se da više neće biti izmjena. Molos u 20:00 i kraj priče :)

16. Ставио сам испред Молоса а не у Молосу да се не би улазили унутра погубљени :)

17. Dilema, ispred ili u Molosu... :D FACA NAS ZAEBAVA!!!!111

18. Па замисли вас четворо сједите унутра, улази пети, промаши сто, приђе неким чобанима и пита их ''опростите, јесте л' ви с Вукајлије'' и ови га закуцају клипаром у главу. Боље испред :)

19. Hahahahahahahaha... U MOLOSU! Ja nosim foto pa da snimam pa da mećem da se smijemo svi onako masovno i kolektivno :D

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.