Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Да...
Pa evo, da vidimo ko je voljan
Nekad iduce sedmice ,popodne, lokacija, MrX, Havana, Krajisnik, 988, Kubana, ili ako nekom padne jos neka dobra varijanta na pamet, da cujemo i druge prijedloge
Pisite vrijeme i mjesto koje vam odgovara pa da se dogovaramo
Recimo sledeca subota (25. dec), 8 sati navece. Prosli put je bilo u Krajisniku. Sto se mene tice moze opet tamo. Ako kome ne odgovara predlozeno mjesto i vrijeme, izvol'te ga reci :)
Zasad smo, dakle, sigurni: Mefiesto, Slavk0, Sergios i ja.
Taman! Pun sto ljudi! Šta će nam više?
Krajišnik... Ccc...
Ја сам предлагао да запалимо у Кристал, ал' то није усвојено.
Крајишник је најбољша кафана.
Odlicno je kod bake Ruze, samo sam stavio jos nekoliko (po mom misljenju) normalnih kafana, pa da se izabere
Šta, vi se još niste zabavili?
Evo vam onda i drugi dio:
http://www.youtube.com/watch?v=2zxwBl7zLlg&feature=related
:))
Čak su gori od onih iz Prijedora.
Ne ponašaju se svi tako, valjda to zavisi od udaljenosti od centra. Što su dalji to je bolja raja.
I ja sam mislio da je ovako, dok nisam bolje upoznao nekoliko banjalučana. O njima sam promjenio mišljenje, o ostalima još nisam.
Hvala Lullaby, nego, ti jesi ili nisi??
I CUPIC se ne izjasnjava. Burija cu ja zvati, a ocekujem izmedju ostalih da se i KBO! javi :)
Lul, da li ce nas vase visocanstvo udostojiti prisustva, il' ce i dalje da cisto onako prdi na temi? :P :)
Cupicu i meni nolajf bolje stoji. :))
A u vezi s ovom Skočimiševom izjavom - pošto sam ja iz centra, ne vjerujem da bismo se dobro slagali, jedino ako i vi niste proberlinski orijentisani kao ja. :)
Moj deda sa tatine strane je iz nekog sela kraj Banja Luke. Ja osećam da pripadam ovde :)
Ti onda spadaš u ovu "bolju raju".
Mada znam da bi voljela da budeš Berlinka... Jebiga. :)
Joj Lula, moj prađed čak tamo i neki narodni heroj :) i spomenik ima :)
E? Stvarno?
Borio se protiv Švaba, dakle opet - ništa od Berlina za tebe :)
Ozbiljno, Novak Pivašević :)
Pa ja sam Nemica u duši. Švapska strana prevagnula kod mene :)
Iz Čelinca, dakle, to jest nekog sela pored.
Oho, znam ti neku rodbinu. Lijepe žene.
Mislim da se selo zove Vijačani :)
Pa da od tate sam nasledila tu pustu, neobuzdanu, brdsko-planinsku lepotu, a od mame britak švapski jezik :)