Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jeste, odatle su i ti Pivaševići.
Ma, šta da ti pričam. :))
hahahaha, i ja sam iz Vijacana :)
ali stvarno
Ja ću doći, al' u velikom stilu. Sa pešest cava.
Hoćete l' pjevat' one gange?
Zasad smo, dakle, sigurni: Mefiesto, Slavk0, Sergios i ja.
Ako govna ne počnu padati upadam i ja nema šta, samo možda bi bolja opcija bile Tihe noći, veći je prostor što automatski znači veće šanse za hvatanje mjesta kod Ruže je baš frka subotom.
nije loš prijedlog... mada ako dođemo oko pola 8 neće biti frke, a i ne znamo koliko nas ima...
EDIT: pozivaju se i ljudi koji više nisu aktivni članovi: ČIČA, KUVAJLIJA, i SERGIOS (al taj dolazi i bez zvanja) i naravno žene YOMAX, MARILYNMONROE i ostali znani i neznani članovi...
Da malo osvježimo temu, pa da vidimo ko dolazi?
I ima li kavih promjena po pitanju vremena i mjesta okupljanja? Jel' definitivno ''Krajšnik kod Ruže'' i 8 sati?
Ma nek bude Ruza, da sad ne mijenjamo. Osim ako neko bas insistira da ne bude tamo. Vrijeme mozemo pomjeriti na pola 8. Za sad smo nas sestorica sigurni. U toku su pregovori sa zenama :)
Sad cu zvati YomaX, a Slavko je rekao da ce izvuci usi Luli, i dovesti je po svaku cijenu :)
Ovom prilikom pozivam Salabajzera, i on je nas.
Može pola 8, vidimo se... NEMOJ DA NEKO KASNI, ODE GLAVUŠA...
Hihihi, kakva šega. Ček da vidim Slavkov profil... Hmm... Plagijat, nekvalitetno, plagijat, degutantno, nema smisla, plagijat... Kakav je ovo lajk?! ccc, dupli nalog... I to Facin! :)
E, sljedeći put dogovorite u Tihim noćima, pa možda i dođemo Cupic i ja. Mi pijemo tamo kad ne pijemo u kafani.
@ LULLABY
daj, nije valjda da nas nećeš udostojiti svog prisustva...
a da pa dođite piti u kafanu sa rajom... nećeš valjda propustiti jedinstvenu priliku da mene upoznaš :D
nemoj ti na slavčina, on je ''par excellence'' kuler...
Tvoj smisao za humor mi je nepojmljiv.
Takođe.
Znam ja da ovo Faca nije izmislio! :)
Jeste izmislio. Ima bujnu maštu :) Nek' on potvrdi.
Laze, lazovcina jedna. Kaze meni: napisi joj to, i blago se zarumenio...
Slavko varalice, aj u Monadu na pivu
Мрш лажов један. Хоћеш да ме завадиш са мојом великом другарицом.
Ћуне. Знаш да не пијем. Опет хоћеш да ме доведеш на зао глас.
Onda vas viđam sigurno, tamo sam kada god okopni snijeg pa se spustim u grood sa sela.
I šta je na kraju dogovoreno Ruža ili Tihe noći, i ko finansira okupljanje nećemo valjda svi trošiti svoje pare?
Шаљемо вам ујутру ктиторске паре које нисмо попили.
RUŽA, ja častim prvu turu, a vi poslije vidite (valjda neće doći svi :D), ako dobijem na kladži možda bude još koja... eto...
To Uroše svaka ti se pozlatila.
Ovo je humanost u akciji.