eee evo i mene... pojma ja nemam, ništa te nisam skontao đe se nalaziš i očo sam kući oko pola 4... jebm mu nedlju... dub pička neizdefinirana, nije se ćio nama javiti :D
Skontao sam vašu poruku tek u 2, kad sam već ošo kući.
Jebi ga, imali ste čitav dan da se javite. Ja i Džonovan se našli, što kaže Slavko, turisti :))
Slavko ispoštovao, došao poslije Betmena, živ, pozdravio se i nije okrenuo pivo, al nea veze...
A što se tiče brade, vas dva ne možete mi ni zapeti :DD
Živi bili, pa se vidimo...
E da, Bare ojebo mamu i isprozivao fejk rokere :DD
I naravno: " Možeš mi pružit ruku, al nemoj me ljubit. Msm ono..."
Е бураз, пио сам с русима и тек што сам мислио да смо завршили, дигоше ме из кревета послије пола сата и кажу није још готово. Ево ме комиран, тако да не знам о каквој пивоманији пишеш, ал' сам у расположењу да будем благонаклон према свему што обухвата цугу. Так' да, море брате били, шта год да си рек'о. Живио ти мени...
Ne zanosi se decxko :)
Dube, što se ne javi meni i Buriju?
Buri, pičko, đe nestade ti?
Nismo imali brojeve telefona,a Buri kasno vidio moj PVT. Nigdje nismo mogli skontat sokoćalo što može na net snjive.
Pa poslali smo Dubu poruku.
eee evo i mene... pojma ja nemam, ništa te nisam skontao đe se nalaziš i očo sam kući oko pola 4... jebm mu nedlju... dub pička neizdefinirana, nije se ćio nama javiti :D
Možda nekad kasnije kad je već bio popit, uglavnom jebiga sad...
Pa bili na igralištu, jebo te ja. Znaš ono gdje su ljulje i klackalice i tak to :)
neam ja pojma đe je to... desno od ulaza?
Ebalo te tvojo selo! :)
Druga strana Kastela, onaj ulaz preko puta pijace.
dobro jebi ga, šta je tu je, dijete sa sela :D
dolazi li ko večeras?
Ja ne idem nigdje, zblaznula sam se sinoć opasno. Pili kasnije neku jebenu votku, ne znam đe gonim, glava će da eksplodirejšn.
ко се видио, видио се.
jes ti koga skontala?
Кад дођем за неких нед'љу дана, има сви да пијете, јебем ли вам љељак
'oćeš turu obrnut?
Skontao sam vašu poruku tek u 2, kad sam već ošo kući.
Jebi ga, imali ste čitav dan da se javite. Ja i Džonovan se našli, što kaže Slavko, turisti :))
Slavko ispoštovao, došao poslije Betmena, živ, pozdravio se i nije okrenuo pivo, al nea veze...
A što se tiče brade, vas dva ne možete mi ni zapeti :DD
Živi bili, pa se vidimo...
E da, Bare ojebo mamu i isprozivao fejk rokere :DD
I naravno: " Možeš mi pružit ruku, al nemoj me ljubit. Msm ono..."
Popepope jel dolaziš na pivomaniju ove godine?
Е бураз, пио сам с русима и тек што сам мислио да смо завршили, дигоше ме из кревета послије пола сата и кажу није још готово. Ево ме комиран, тако да не знам о каквој пивоманији пишеш, ал' сам у расположењу да будем благонаклон према свему што обухвата цугу. Так' да, море брате били, шта год да си рек'о. Живио ти мени...
Čujemo se za par dana ololo