Што се мене тиче, ђе год 'оћете. Нек буде молос. Значи, селе, лули, бури, ја, хогар не рече, славку ја јављам, лули шаљи пвт јовичићу. Јому сам звао, нажалост није ту. Остали, ко год упрати тему, нек се јави, добродош'о је.
Ja mislim da je nerealno očekivati da nam čovjek opet dođe, jebiga, pre neki dan kada sam se čuo sa njim bio je na godišnjem. Nektar je Nektar, al' godišnji je godišnji dok su mrkonjićani nikaki ljudi.
Vidimo se večeras.
P. S - šta nam je sa glavnim? Hoće li njemu neko javiti?
ето видиш како знам :)
Ja sam poprilično zauzet ovih dana, ali ću doći na kratko...
što jes' jest...
http://www.youtube.com/watch?v=qsThgROVpT4
Pa kad je oblokavanje?
nemam pojma, ja morem doći samo večeras ili od sledećeg utorka :) sad nema face da se izjasni :D
Ај онда вечерас у осам, бем вас. Бури?
Гдје вам одговара?
ja mogu... meni gdje god tihe, ruža, molos?
Greota u Tihe po vako finom vremenu. Molos?
Што се мене тиче, ђе год 'оћете. Нек буде молос. Значи, селе, лули, бури, ја, хогар не рече, славку ја јављам, лули шаљи пвт јовичићу. Јому сам звао, нажалост није ту. Остали, ко год упрати тему, нек се јави, добродош'о је.
Елече, немрем сваке године на те шминкере. Ваља мало и ћирилице у родном крају :)
Će pošaljem ja poruku KBO-u. Oćmo u pola 8, zna gužva biti fina u Molosu, a biće nas ko pasa?
Iskombinovaću nešto, ali ću doći.
ok, ja sam u 8 tamo :D javiću ja tenoru pa ako more nek dođe :D
Никад бржа организација :) Ваља селе, у пола 8 сам тамо. Још да јавите тима што говорите, и ријешено. Видимо се тамо.
FAK JEA, ASMO BRZI!
opa... i kaizen da dođe, da ne bude da ga sad izbjegavamo... lololo
Hahahahahahahahahhaha... Vrlo vjerovatno će se i on pojaviti :)
Ja mislim da je nerealno očekivati da nam čovjek opet dođe, jebiga, pre neki dan kada sam se čuo sa njim bio je na godišnjem. Nektar je Nektar, al' godišnji je godišnji dok su mrkonjićani nikaki ljudi.
Vidimo se večeras.
P. S - šta nam je sa glavnim? Hoće li njemu neko javiti?
дакле ви сте у 8 тамо а ја ћу јебатга закаснити малко. ко прошли пут ;)
ЕДИТ: опет молос фак јеа! али... без компромитовања овај пут!!
šta kao fazon zvijezde uvijek dođu kasnije?