ЕДИТ: опет молос фак јеа! али... без компромитовања овај пут!!
Bem li vas kašnjive, sve vas treba podaviti! NEMEŠTE SE TAKO IGRATI!
Ja poslah sms kbo-u, valjda će ga vidi. A jel ima ko broj od glavnog? Ti buriša, imaš tenorov?
па гле, у молосу смо само сумњали, али онда су нам нека дешавања на шеховима то и потврдила. тако да... понављам позив за сто. с људ'ма. а не ко неки штакор у жбуњу.
E neš bogam zakasniti više od mene, pa da si još tol'ka!
Bem li vas kašnjive, sve vas treba podaviti! NEMEŠTE SE TAKO IGRATI!
Ja poslah sms kbo-u, valjda će ga vidi. A jel ima ko broj od glavnog? Ti buriša, imaš tenorov?
ja javio tenoru, i javio glavnom na pvt, al on ne mere stići :D jebi ga, biće opet nas dosta :D
не, него фаца на почетку, да вас дочека ко господин модератор, а ја на крају, док постанете мало забавн..оћу рећ опијенији :)
а и живим најдаље :П
е да. и онај који се прошли пут крио тамо иза жбуња у молосу, нек овај пут слободно приђе и попије коју с нами. па не уједамо ваљда.
Jadna Luli, dok sa svog brda siđe...Seljanko jedna!
Vala baš, a ne da spopadate ljude po festivalima i raspitujete se jesi li ti taj i onda bježite u mrak.
Ко? Тенор ил' главни? :)
Glavni, evo i ja sade zborim sa Tenorom. Doći će, ali će i on kasniti. SLAVKO I LULI OMAĐIJALI NAROD DA KASNI!
Боли нас курац, има да се разбијемо док дођу остали и нај да луђи будемо.
е фала богу да и ви једном луди будете. БОГ МЕ ПОГЛЕДО!
Oš ludi da bidnemo? E naebala si! Sutra će u Kurajberu da budeš razotkrivena!
ХАхахахахаха, је л' се ово стварно десило? :Д
Има ли неко од вас информацију да ли постоји објекат у Србији у коме се може купити Нектар?
Potvrđujem! U 19:30 u MolEsu!
Vidimo se
па гле, у молосу смо само сумњали, али онда су нам нека дешавања на шеховима то и потврдила. тако да... понављам позив за сто. с људ'ма. а не ко неки штакор у жбуњу.
`Ogare, nadam se da znaš Facu, a i on tebe, jer ja neam pojma kak ti izgledaš :)
ŠTAKORI DISPLIVAJU!
Ja sam godinama tražila, ali ne nađoh. Bilo je u Srem. Mitr. nekada daaaaavno u nekom diskuntu, al sumnjam dima sad.
Sele, znamo se mi iz Delte... Nekada davno.
E jebga, misliš da ću te skontati :) Daj bači neku sliku.
Личи на мене, само ја мало љепши.
Samo ja malo zgodniji.