Banџaluko i ta tvoja sela

1. E neš bogam zakasniti više od mene, pa da si još tol'ka!

2. ЕДИТ: опет молос фак јеа! али... без компромитовања овај пут!!

Bem li vas kašnjive, sve vas treba podaviti! NEMEŠTE SE TAKO IGRATI!
    Ja poslah sms kbo-u, valjda će ga vidi. A jel ima ko broj od glavnog? Ti buriša, imaš tenorov?

3. ja javio tenoru, i javio glavnom na pvt, al on ne mere stići :D jebi ga, biće opet nas dosta :D

4. šta kao fazon zvijezde uvijek dođu kasnije?

не, него фаца на почетку, да вас дочека ко господин модератор, а ја на крају, док постанете мало забавн..оћу рећ опијенији :)

а и живим најдаље :П

5. е да. и онај који се прошли пут крио тамо иза жбуња у молосу, нек овај пут слободно приђе и попије коју с нами. па не уједамо ваљда.

6. а и живим најдаље :П

Jadna Luli, dok sa svog brda siđe...Seljanko jedna!

е да. и онај који се прошли пут крио тамо иза жбуња у молосу, нек овај пут слободно приђе и попије коју с нами. па не уједамо ваљда.

Vala baš, a ne da spopadate ljude po festivalima i raspitujete se jesi li ti taj i onda bježite u mrak.

7. ja javio tenoru, i javio glavnom na pvt, al on ne mere stići

Ко? Тенор ил' главни? :)

8. Glavni, evo i ja sade zborim sa Tenorom. Doći će, ali će i on kasniti. SLAVKO I LULI OMAĐIJALI NAROD DA KASNI!

9. Боли нас курац, има да се разбијемо док дођу остали и нај да луђи будемо.

10. е фала богу да и ви једном луди будете. БОГ МЕ ПОГЛЕДО!

11. Oš ludi da bidnemo? E naebala si! Sutra će u Kurajberu da budeš razotkrivena!

12. е да. и онај који се прошли пут крио тамо иза жбуња у молосу, нек овај пут слободно приђе и попије коју с нами. па не уједамо ваљда.

ХАхахахахаха, је л' се ово стварно десило? :Д

Има ли неко од вас информацију да ли постоји објекат у Србији у коме се може купити Нектар?

13. Potvrđujem! U 19:30 u MolEsu!
    Vidimo se

14. ХАхахахахаха, је л' се ово стварно десило? :Д

па гле, у молосу смо само сумњали, али онда су нам нека дешавања на шеховима то и потврдила. тако да... понављам позив за сто. с људ'ма. а не ко неки штакор у жбуњу.

15. `Ogare, nadam se da znaš Facu, a i on tebe, jer ja neam pojma kak ti izgledaš :)

ŠTAKORI DISPLIVAJU!

16. Има ли неко од вас информацију да ли постоји објекат у Србији у коме се може купити Нектар?

Ja sam godinama tražila, ali ne nađoh. Bilo je u Srem. Mitr. nekada daaaaavno u nekom diskuntu, al sumnjam dima sad.

17. Sele, znamo se mi iz Delte... Nekada davno.

18. E jebga, misliš da ću te skontati :) Daj bači neku sliku.

19. Личи на мене, само ја мало љепши.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.