Banџaluko i ta tvoja sela

1. đe si pičko banjalučka... možda ja i navratim po svoju ličnu, zvaću te...

P.S. ne pričaj svašta pred vukajlijašima, znaš da imaju prljave misli :)

2. Slavko, pa ti dođi paćmo da viđamo ko je jačiji :D

P.S. ne pričaj svašta pred vukajlijašima, znaš da imaju prljave misli :)

Ako, ako, nek zamišljaju djeca :)

3. jbt, je l ko bio na onim didžejisanjima na kastelu? tuga koliko je bilo malo naroda...

4. била ја синоћ, срела лошог тенора
    јес било мало људи јебатга, засићење, нема се пара, крај љета и тако то

5. e da i ja sam ga vidio ispred žitopeke sad se sjećam... dobro, mene nije pretjerano zanimalo pa sam čekao ulaz za dž negdje oko 2 al sam se totalno razočarao kako malo naroda...

6. cenera sinoć valjda...

7. Е људи, увијек имате шему да прескочите зид, ништа страшно. Главни улаз, то јест' онај код Биљане, па са лијеве стране, негдје на пола пута између тог и улаза код Тржнице. Наравно, ако се нема.

8. Ja za taj parti nisam ni znala don dan, dva prije početka. Reklama im je bila niđe veze.

9. samo da oživim temu, da vidim planira li se šta.

10. planira se osvajanje knina i vukovara pa posle toga sta bude \..

11. Кад пијемо? Сутра? Прекосутра?

12. Пичке издајничке антиалкохоличарске.

13. Oćeš piti sa mnom? Imam ja litar rakije i stucaćemo tri paracetamola u to, izdobijamo se ko ljudi.

14. јеси ти то као у БЛ?

15. Малу вечерас могу испалити само ако ће бити гранде окупљање :)

16. faco i sam znaš kako idu ova okupljanje, mjesec dana unaprijed se mora natezati da bi bilo neke vajde od toga :-D

17. Faco, ako je tako navalio bih i ja iz Broda pa ko mu jebe mater!

18. Змаје, прошли пут је пао договор буквално три сата пред окупљање. Не знам шта су сад сви утихнули :)
    Главни, немој за џабе. Чек' да видимо шта ће бит'. Не мора данас, може и за који дан. Прво да се изјасне сви.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.