Banџaluko i ta tvoja sela

1. Nači biće pun Molos frajera. Ja vas braniti od žemskijeh neću!

2. I ponovo večeras imam neke kompromitujuće fotografije. Šjutra, dragi moji opšteprisutničlanovinaokupljanju, čuvajte se, paparaco napao!

DOLE BAMBI I DOLE NOVI KOLAČ!

3. i da se jebeš ti sa svojim aparatom...

4. i da se jebeš ti sa svojim aparatom...

+9374934кдетљћло42

5. Možete me banovati, ali ne i banovati.

6. Боли ме рац, ја сам своју секси фацу набацио на вријеме...

7. +9374934кдетљћло42

Samo ti izazivaj paće slikovi sa okupljanja dizađu u Skandalu i to one eksplicitne!

Dvorišni ker
    Možete me banovati, ali ne i banovati.

UBIVAJ OVO DA SE NE NAKOTI!

8. Боли ме рац, ја сам своју секси фацу набацио на вријеме...

кад око тебе нису сијевали блицеви све вријеме. но само тад кад си је набацио.

селенијуммка, сљедећи бан неће бити из зајебанције, о неее!

9. Bijo sam neki dan u Banjaluki, u Kantriju, ubijo sam se ko malo mačke kad klizne niz uzak oluk. I naišao sam na fenomen kojeg nema nigdje - cure same za stolovima. I to gomila, njih 5-6.... Svaki šesti sto možda da ima muško, ovo ostalo sve ženskinje. Znači havarija. Znači lajk, znači dva lajka, raj za nas muškarce.....

10. Znači havarija.

без лајка.

11. Јашта лајк.
    Пичко, ниси се јавио.

12. Da čujem malo šta mislite o kandidaturi bake Ruže za poslaničko mijesto u skupštini. Koliko vukajlijaša želi dati svoj glas :)))

13. ne seri zemo da se kandidovala? jebi ga, ja sam prijavljen u mg, al da sam ovdje dao bih joj glas da se izbori za duže radno vrijeme...

14. Ne zajebavam sinoć bilo na dnevniku atv-a :))

15. Joj čuh i ja to, zakocenuh se sinoć kad mi rekoše... Zaboravih ti to pomenuti Buriša :)

PS: E, ne sikiraj se za ličnu, kod mene je.

16. ooo đes mala... jbt, sad sam gledao prilog... čuj OPA na listi. kru te jebo... nego, oš ti glasati za nju ili neš?

17. Ako neko hoće gledati večeras Zvezdu, a potom i Barsu kako mlati Real nek nadoiđe u Molos, tamo ima Sport Klub Prajm. Ak će neko doći ne veli ovdje da znadem.

Buriša, lična ti je i dalje kod mene ):3

18. Pa ne znam Selen, ja bih radije u neku kafanu gde Real bije Barsu :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.