Banџaluko i ta tvoja sela

1. meni odgovara, u koju ćemo kafanu?

2. žemo petak, molos? kontam kod ruže i u tihim da će biti gužva, pa da se ne guramo, ako će nas biti...

3. ae, meni i nije važno gdje ćemo.

4. Може брате, ђе год. Значи, петак у 8 навече.
    Па сад потврђујте.

5. Samo da znate da ako bidne kiše da je u Molosu jebeni haos od gužve.
    Prije neko veče bejašmo tamo, nebo se smračilo, u sedam dođošmo, u kafanu jedva uđošmo, jedan stočić nađošmo, jedva se uglavišmo.
    Muzika galamila, pričat nije dala, jebo joj ja pas mater.

ŠMO!

6. dobro, i meni je to palo napamet sad kad je počla kiša... dajte rezervnu opciju... tj. ako bude i prohladno, da se zaklonimo :)

7. Ima onaj San Marino, a uglavnom je prazan, a ako onaj metrogej noćni čuvar opet bude pušćao glasnu mjuziku možemo ga, nako masovno, utući.

8. hahahaha...okej, ostavite mi neki broj da mogu zvati ako budete mijenjali planove, nije bitno gdje se pije, nego s kim :-)

9. je li glavni dolazi iz broda?

10. U petak ne mogu, jebiga, čitav vikend sam zauzet. šmrc

11. cini mi se da sam negdje citao na forumu, pa samo da provjerim :-)

12. e jebi ga, glavni... vi sa strane kad skontate, javite se :)

13. Pa šta sad, jel se ide iđe il ne?

14. ide se... samo raja ne zna za san marino... lololo to znate samo vi alkosi...

15. Misliš mi? :D
    Jebem li ga, tamo ima mjesta, a nije teško objasniti, velimo ulicu i to je to, nije na kraj svijeta, bemusve. Ili se nađemo kod mljekare, pa lakapo zajedno.

16. meni je svejedno, samo se već večeras izjasnite gdje se ide, i neka potvrde oni koji će ići, ko prijavi dolazak pa otkaže njega faca trajno banuje.

17. Код мљекаре, па још даље? Јебем вас :)
    Мени је свеједно, ђе год 'оћете...

18. Ima cijelih pola minute od mljekare do kafane, tj od semafora kod mljekare :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.