Banџaluko i ta tvoja sela

1. i da čujem sada, ko dalazi sve? ispade da su to samo ja, buri, selenijum i faca.

2. ја не. јебга, сам адр тајм.

3. biće prilike, samo šteta što nas malo :-)

4. biće vas više ako povedete duple

5. biće nas 50 ljudi onda :-D

6. Ja ne. Jebiga, some other time.

7. šteta, ionako nema puno vukajlijaša u BL, bar aktivnih.

8. pošto ja nisam siguran da ću tu biti danas i kad, obavezujem selenijum ili facu da mi jave đe i kad :)

9. Какав је ово распад људи? Остаде нас 3-4 :)

10. Можда отишли људи да скупљају жир, иде зима...

11. Možda si duhovit :)

12. faco, pokaži autoritet, ne daj da se rasipaju.

13. Ja ipak ne mere večeras. Jebajga, drugi put.

14. е јбга, сада...стварно ме сјебасте, а ја се био чак и окупао и гаће пресвукао.

15. Е јебига. Ништа, ја мислим да је најбоље да откажемо данас. Изјасните се за следећи викенд. Или у току недеље, мени свеједно.

16. сљедећи викенд онда.

17. desiće se nešto ili da otpišem taj skup?

18. Лула и ја смо за сутра вече сигурни. Славко такође. Е сад се даље најављујте.

19. dobro onda, može. kratkoročno, ali može :-)

20. Могуће је да ћу налетити, ал на кратко, ОПЕТ!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.