Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Šta ti glumiš da ja serem kada svi znamo da voliš lizati rčove? :D
Шта ти кењ..... ма зајеби :)
Хогар потврдио.
ja javio maču pičku, ovaj pikču, al se ne javlja.... znači pola 8 molos, nemoj da neko kasni...
Buri, je l' ti sam dolaziš ili...? :)
sam, čova, sam :)
EDIT: osim ako se ne nađem sa krupovrbaskim zmajem ranije olololo
Ко је мачу пикчу и зашто ниси назвао Селенијум? :)
aj saću joj poslati poruku...
macho... tu, domac jedan, al nemam njegov broj...
Сад видјех да лула није на сајту недељу дана. Договор је и потекао онда прошле недеље кад се сретошмо на улици. Међутим, контам да је можда заборавила. Да се сјећа ушла би на сајт да потврди. Осим ако вреба из оффа, што је мање вјероватно. Па ако неко случајно има њен број нек јој јави...
evo ja stigao... nije nas bilo nešto puno... ja, hogar, faca, zmajčina i slavk0 :) ja pio kolu lololo
inače zmaj ljudina :D
E jebga, kasno ovo vidjeh, sledeći put mi bačite poruku na pvt, ova teme mi se uvijek negdje izgubi. Buri, ako si mi poslao poruku džaba si bacio pare. Neam telefona već jedno 2 sedmice.
a u pm... jesam i čudno mi što ne odgovaraš, kontam ljuta nešto... :D
buri me razočarao. potiče iz regiona odakle dolazi jedna od najodlikovanijih rakija na svijetu, a on pije kolu :-)
Ćić ko?
http://www.banjaluka.com/vijesti/najave/2012/09/04/od-danas-u-prodaji-ulaznice-za-koncert-brit-floyda-u-banjaluci/
Ц
Neaš ti pojma šta valja.
Доџи на литургију да виш шта је милозвучје
Jedan moj prijatelj gitarista, dobio je gažu negdje u BL (još ne znam gdje)...6.10.
moooožda...ali samo mooožda postoji šansa da dođem tada u BL.... javim još gdje će biti svirka....
on je inače bluzer, ali sviraju svašta....steve wonder đir i tako....
Видимо се на миси
Hoćemo l' u petak na pivo?
Molos, 19:30?