može onda, treba vidjeti još sa selenijum i burijem da li će htjeti. i samo treba reći kafana koja će da bude, ali kao što rekoh prošli put, nije važno koja je, bitno da svi znaju gdje je :-)
Дакле, Лула, Славе, бури, тенор, змај и ја. Селе, ђе си? Јављај се.
Хогару сам послао пвт, маји смс.
Главни је био расположен да дође на прошло несуђено, нек се изјасни за ово сад...
Сви су добродошли (ако сам неког заборавио напоменути).
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Па и онако сједимо нека два до три сата, немаш фрке.
Преко фона сам па не могу едитовати. Ово горе је упућено змају, ал' мож' и теби :)
Оукеј, баците договор, рачунтајте на мене, видимо се сутра вече, одо учити сад, хватајте пољупце од Тенора.
može onda, treba vidjeti još sa selenijum i burijem da li će htjeti. i samo treba reći kafana koja će da bude, ali kao što rekoh prošli put, nije važno koja je, bitno da svi znaju gdje je :-)
Не спамујте ми договоре и не плашите жене, све ћу вас побановат' житами :)
Ma mogu one davati koliko hoće, ja neću uzeti.
more sura veče.... pošto je lijepo vrijeme molos pola 8?
ok, molos.
Договорено!
Дакле, Лула, Славе, бури, тенор, змај и ја. Селе, ђе си? Јављај се.
Хогару сам послао пвт, маји смс.
Главни је био расположен да дође на прошло несуђено, нек се изјасни за ово сад...
Сви су добродошли (ако сам неког заборавио напоменути).
glavni je oženjen. on ne ide kuda hoće nego gdje mu gospođa dozvoli :-)
Faco, što ne baneš u ovu moju vukojebinu? Tu je buri u blizini, pa da se zajebavamo. Ja bih tamo banuo, ali nema se vremena...
Jebite se svi, a kad ja i Džonovan dođemo na Demofest, svi se razbježite. Osim onog čovjeka što je gledao Betmena, njega smo našli u masi.
kod šalabjzera je lijep kraj za neki roštilj pored rijeke.
Čisto da vas namamim. :)
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/5189_1096666049413_5203333_n.jpg
Јеб'га, изјалови ми се сваки пут. Ево некидан моји ишли горе у Јањ, а не јавише ми. Испалили.
Не рисе. Да си звао, ја би' сигурно дошао :Р
Đe je ovo šalabajzer?
E jebogati...
Makaronmaster, Šipovo, vukojebina, ali lijepa.
Rekao sam ti ja da oni dolaze na šta si ti samo odmahnuo rukom uz komentar, "Jebem večeras, ko ih jebe.", i šta sad glumiš tu? :)
Шта ти сереш да ја глумим? :)