biti peder je IN i kewl je. ne volim to organizovano gledanje utakmica jer tamo psuju i glasnije od mene, a nije štos ako se moja psovka ne čuje dok gledam tekmu.
Пријатељи и браћо, мораћемо помјерит' за сутра. Ил' окупљајте се вас двојица вечерас. Ја дефинитивно не могу. Синоћ сам се разбуцао жестоко, данас нисам нимало уперен...
Jebaji ga, ako se 3 ljuda ne mogu dogovoriti i to još 3 Krajišnika, onda ne može niko.
Vidimo se onda sutra.
Ako ostaje kod Ruže u 19:30, ja bih došao nešto ranije da zazumem busiju.
novi okup za sljedeći četvrtak. samo je prijedlog pa evo vam prilika da se izjasnite i za neke sugestije.
Može
И од мене може. Опет цугамо нас тројица хехе. Средићемо и неке требе да се пењу на столове. Да буде ала гала.
Može :)
nas trojica pa ko još dođe :)
osvježavanje
Aste se počeli pederisati... Ccc...
Љубац за хогија и змајчета
moraću i ja u te pedere D:
Hoće li neko gledati fuzbal večeras? Ja ću najverovatnije biti u Molosu, pa ako neko hoće da naleti...
biti peder je IN i kewl je. ne volim to organizovano gledanje utakmica jer tamo psuju i glasnije od mene, a nije štos ako se moja psovka ne čuje dok gledam tekmu.
Пичко једна, не зна гласно псовати. Какав си ти то човјек?
pa peder sam kako rekoh, to je još gore nego da si 'čka. ajmo na skup u MCD, taman otvaranje taj dan hehehe
Dakle, sutra... Gde i kad?
Apsolutno sam fleksibilan i za Nektar spreman.
ma kod ruze gdje je oprobano. bice hladno pa bolje da smo unutra :)
Onda večeras u 19:30 kod Ruže.
mere. opet nas samo trojica potvrdila :). je li neko javio slavku? mogu i ja napisati poruku.
Пријатељи и браћо, мораћемо помјерит' за сутра. Ил' окупљајте се вас двојица вечерас. Ја дефинитивно не могу. Синоћ сам се разбуцао жестоко, данас нисам нимало уперен...
za sutra cemo onda, malo nas je samo 2, valjda necemo izginuti tamo posto je petak sutra :D
Jebaji ga, ako se 3 ljuda ne mogu dogovoriti i to još 3 Krajišnika, onda ne može niko.
Vidimo se onda sutra.
Ako ostaje kod Ruže u 19:30, ja bih došao nešto ranije da zazumem busiju.
Faco, skoncentriši se na oporavak :)
U zdravlje, drugari!