Он пичка, а ти не долазиш на последње моје окупљање пред одлазак. Ко зна кад ћу бит' следећи пут. Срамота! 'Оћеш на крају обични смајли, ил' онај што се плази?
ja sam veći kostur od slavka :)
i zemo nemoj tako jbg ako zapališ u bg možemo se i tamo naći majku mu a ako misliš da te izbjegavam evo neću onda ni sutra doći :P
Дакле, Змајчина, Хогар и ја цугамо. КБО се нешто клима, Весли нешто обећао. Надамо се и њима двојици. Славко се не изјасни. Луле ниђе живе нема. Бури иначе јави Селенијум, ал' њега неће бит' па нема ко јавити...
ako sve bude po planu računajte na mene
aha, znači pratiš kad mene nema pa dolaziš... zemo pičko
Он пичка, а ти не долазиш на последње моје окупљање пред одлазак. Ко зна кад ћу бит' следећи пут. Срамота! 'Оћеш на крају обични смајли, ил' онај што се плази?
doći ću kad budeš častio za rukopoloženje :)
inače, i mene nema sad na duže na okupljanjima, tako da želim ostaloj ekipi da se dobro provodi bez mene :))) i nemoj te me tračati :)
odete vas dvojica i ode nam kostur ekipe :)
Имаш Славка. Именоваћу га ја костуром сутра навече.
Има све предиспозиције, па и анатомске.
treba izvesti neku ceremoniju prenosa ovlasti i časti.
Имаш Славка. Именоваћу га ја костуром сутра навече.
Има све предиспозиције, па и анатомске.
Kulturiška :)
ja sam veći kostur od slavka :)
i zemo nemoj tako jbg ako zapališ u bg možemo se i tamo naći majku mu a ako misliš da te izbjegavam evo neću onda ni sutra doći :P
ja sam sada skontao da sam zaboravio gdje je ta kafana. de neka neko pojasni tačno.
http://www.dodaj.rs/f/2i/QA/40hbj4Eh/vv.jpg
http://rallymade.com/wp-content/uploads/2012/09/thumbs-up-chuck.gif
Slika govori iljadu reči :)
Дакле, Змајчина, Хогар и ја цугамо. КБО се нешто клима, Весли нешто обећао. Надамо се и њима двојици. Славко се не изјасни. Луле ниђе живе нема. Бури иначе јави Селенијум, ал' њега неће бит' па нема ко јавити...
jos se desi da ja ne nadjem kafanu lolo
Е јебига сад :) Њемеш промашит.
Него, ја ћу мало каснити. Доћићу до осмице углавном.
А ти се у међувремену договори с Хогаром ако налети на тему, па се негдје нађите ако већ не знаш кафану наћи...
Jebga, ja kontala da nećem moći, al ispostavi se da mogoh, al bejaše u Molosu sa svojima. Jebga.
hvala sinoć slavku i hogaru na piću. nisam bi bio skontao kada je slavko platio. i fala faci na pa pici (pizza).
Ej samo da vas pozdravim :)
Ма да, ма да. А јавити се понекад ил' на поруку одговорит', то ништа :)