fakički ste me razočarali... kakvo je to okupljanje bez burija? nema to nikakvog smisla, to i nije vukajlijaško okupljanje, to je neki privatni skup :)
бури
fakički ste me razočarali... kakvo je to okupljanje bez burija? nema to nikakvog smisla, to i nije vukajlijaško okupljanje, to je neki privatni skup :)
ČOBANEEEEEEEE VRAAAAATI SEEEEEE
OOOVCE TVOJEE NE MOGU BEEZ TEBEEEEEEE
Jebo mater uvjek sam i konto da Vukajlijaši piju u Molosu i kod Ruže. Nekao mi to prirodno dodje. Skoro sam bio kod Ruže,ubacila lcd televiziju i prilično sam siguran da nema ništa drugo osim RTRS-a :)
Dacu sve od sebe da dodjem, da ej sutra bio bi siguran, a i ovako cu vjerovatno, nego da vas pitam, ima li ko od vas kola...posto nema bas buseva za Celzi navece posle 8, a beze mi da placam taksi 25 marki za 13 kilometara, natocicu mu goriva nije frka...bolje da popijemo par nego ta tahi placam :)))
Jab najradije dajse sutra viđamo te taman tamo gledamo Barselonu. Jebga, kad je već elcede, ovo ono... Al de mi SUTRA javite na mob. kad se tačno viđamo jer neam net (ovo sad slučajno ukradoh).
PS: Ja neam avto što se šinja.
PS2: Će dvatim net i sutra oko podneva pa do tad tačno javite da znadem.
Пробајте са Џони Б. Гуд код дворане Борик. Има домаћа раџа, газда је лудара тотална, клипара 1,5км... Зика је у складу са називом бирца.
Ја сам сталан доле јер ми је код зграде.
e taj gazda stvarno nije normalan, prvi put uđem u kafanu da popijem sa drugom pivo prije nejgovog diplomskog, kad krenu čovjek priču... mi ni A da kažemo, neije nas moglo zapasti :D
Кажем, постао сам као инвентар. Мене нуди само пасуљем, као то му је порок лоло
Сендвичи носе називе по фудбалским клубовима. Манчестер, Арсенал, Звезда, Партизан...
ništa "ili", "ali" svi da dođu 21. koji su to obećali. ko obeća, a ne dođe, faca ga banuje, a ako faca ne dođe, a obeća, biće razmodovan lolo
Dolazim. Javite Rihi narkomančini izdeformisanoj.
rihi sam spomenuo, nije se izjasnio.
Jebga, ko što rekoh, će dođem ako ne popijem sve pare sutra :)
pa nemoj popiti :)
a častićemo, neće svako iz svog džepa piti.
Риха данас отресо испит па се преселио у Теслић. Јбг!
Ih, lako je reći nemoj sve popiti :) Će dođem, makar kafu pila :)
ČOBANEEEEEEEE VRAAAAATI SEEEEEE
OOOVCE TVOJEE NE MOGU BEEZ TEBEEEEEEE
Jebo mater uvjek sam i konto da Vukajlijaši piju u Molosu i kod Ruže. Nekao mi to prirodno dodje. Skoro sam bio kod Ruže,ubacila lcd televiziju i prilično sam siguran da nema ništa drugo osim RTRS-a :)
Dacu sve od sebe da dodjem, da ej sutra bio bi siguran, a i ovako cu vjerovatno, nego da vas pitam, ima li ko od vas kola...posto nema bas buseva za Celzi navece posle 8, a beze mi da placam taksi 25 marki za 13 kilometara, natocicu mu goriva nije frka...bolje da popijemo par nego ta tahi placam :)))
Opaaaa... Ruža se modernizovala!
Jab najradije dajse sutra viđamo te taman tamo gledamo Barselonu. Jebga, kad je već elcede, ovo ono... Al de mi SUTRA javite na mob. kad se tačno viđamo jer neam net (ovo sad slučajno ukradoh).
PS: Ja neam avto što se šinja.
PS2: Će dvatim net i sutra oko podneva pa do tad tačno javite da znadem.
PS3: Jab najradije da se sutra opijamo.
Пробајте са Џони Б. Гуд код дворане Борик. Има домаћа раџа, газда је лудара тотална, клипара 1,5км... Зика је у складу са називом бирца.
Ја сам сталан доле јер ми је код зграде.
Misliš hoćeš tamo dajse viđamo jer ti je najbliže kući :)
PS: Mada ni od mene nije daleko tako da što se mene tiče mere.
Више је онако боемско мјесто па зато лоло
Раџа са Козаре 1,5км уз договор са газдом по 1км али морате и њему плаћати.
e taj gazda stvarno nije normalan, prvi put uđem u kafanu da popijem sa drugom pivo prije nejgovog diplomskog, kad krenu čovjek priču... mi ni A da kažemo, neije nas moglo zapasti :D
Лик је хаос. Бивши коцкар који се ријешио материјалних добара како би пронашао унутрашњи мир лоло
Појава ај здрао.
Jesi jeo sendviče njegove? Već sam zaboravio koje sve nema,ja sam jeo srpski :)
Кажем, постао сам као инвентар. Мене нуди само пасуљем, као то му је порок лоло
Сендвичи носе називе по фудбалским клубовима. Манчестер, Арсенал, Звезда, Партизан...
Nisam u Džoniju bio možda 5-6 puta al kul je kafana. Jebiga ja sam jeo srpski sendvič,možda su me i zajebavali- Ne znam, nisam bio trjezan hahah