Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
e, ljudei, bicu celu sledecu nedelju u Banjaluci, pa ako vam nije problem da mi u kratkim crtama kazete gde je najbolji krkanluk i sta, da imam bar neko predznanje. za cugu cu se sam snaci
Немој ићи према Господској, тамо је фенсераја. Ео ти мој савјет.
svaki savet puno znaci :) hvala!
Zavisi lusesku šta gotiviš. Možemo te povezati i za dop i za kurve, dobro, kurve samo do dvadeset godina, za diplomu fakulteta, za časove klavira i francuskog istovremeno, za tuču, za tradicionalne skokove sa mosta nekog. Reci, šta te zanima?
I ako trebaš mjenjati neke stranjske pare za marke javi se meni :) To važi i za vas ostale :)
Ma grad ima milion pravih kafana, samo što se nikom ne da predlagati, il ovi što znaju za njih čuvaju tajnu. :)
Žestoka fenseraja. Silom prilika svaki dan ih gledam. Kad nisam kod Bate u kafani :)
Ео ја ти за 20 км могу продати маглу неш ни сконтат. Значи и мене избјегавај. Избјегавај шетњу Мејданом, Јану кураву јер носи трипер (пу маму јој јебем) и плаћање цеха без доношења фискалног рачуна.
Riho, kao da pripremaš Zhajka na dolazak u BLolo
za pocetak, kurve otpadaju, bar u prva dva dana, jer idem kod devojke :)
vise sam mislio na klopu, da se tu ne zajebem, jer polazem velike nade da cu doci kuci bar dva prsta deblji... a sto se tice cuge, mekane rakije ce biti dosta, ali bih i da se zabijem u neku kafancugu, neku staru, ne novu pa napravljenu da je stara, nego bas matoru, ko ovu u kojoj sedim svako vece. a za te skokove s mosta jedino na leto, sad ce mi najveci let verovatno biti pad sa stolice
onda kod ruže, ili ti krajišnik... il možeš i kod KUMA preko puta parka mladen stojanović... fina kafana :)
hohoho, jedva cekam!!! hvala ljudi, hvala, vrlo ste predusretljivi :)
Ko ti čuva malu kad nisi tu he he
Znaš li ti da je kafana Kum od mog kuma? :)
DEDER SE SKONTAVAJTE KACE I ĐE NALAZIMO, PODITNO!
a valjda sestra, ne pitaj me, jebo je i ko je naterao da tamo upise fakultet..
jok, ti znaš... pa jebo ga ti, jesmo od njega uzimali ladne pive onu jednu veče, ja, ti i kaizen...
ovo odgovor za rumuna hehe
http://vukajlija.com/forum/teme/15539-bandzaluko-i-ta-tvoja-sela?strana=86#post_2288231
a što se tiče klope, možeš ti fino jesti, sve zavisi koliko želiš potrošiti.
skup je definitivno 21.2.2013. u 19:30 kod ruže. nema pomjeranja i promjena. ko dođe, dođe, baš sam sit natezanja više. i ovi u kragujevcu su organizovaniji od nas :)
???????
Pa niste valjda svi toliki klocevi da niko auto nema :F meni tek istekla zabrana polaganja :D
http://www.youtube.com/watch?v=WhXjljLdQ4A
ja nemam auto, štedim za nešto drugo :)