Banџaluko i ta tvoja sela

1. e, ljudei, bicu celu sledecu nedelju u Banjaluci, pa ako vam nije problem da mi u kratkim crtama kazete gde je najbolji krkanluk i sta, da imam bar neko predznanje. za cugu cu se sam snaci

2. Немој ићи према Господској, тамо је фенсераја. Ео ти мој савјет.

3. svaki savet puno znaci :) hvala!

4. Zavisi lusesku šta gotiviš. Možemo te povezati i za dop i za kurve, dobro, kurve samo do dvadeset godina, za diplomu fakulteta, za časove klavira i francuskog istovremeno, za tuču, za tradicionalne skokove sa mosta nekog. Reci, šta te zanima?

5. I ako trebaš mjenjati neke stranjske pare za marke javi se meni :) To važi i za vas ostale :)

6. Ma grad ima milion pravih kafana, samo što se nikom ne da predlagati, il ovi što znaju za njih čuvaju tajnu. :)

7. Žestoka fenseraja. Silom prilika svaki dan ih gledam. Kad nisam kod Bate u kafani :)

8. Ео ја ти за 20 км могу продати маглу неш ни сконтат. Значи и мене избјегавај. Избјегавај шетњу Мејданом, Јану кураву јер носи трипер (пу маму јој јебем) и плаћање цеха без доношења фискалног рачуна.

9. Riho, kao da pripremaš Zhajka na dolazak u BLolo

10. za pocetak, kurve otpadaju, bar u prva dva dana, jer idem kod devojke :)

vise sam mislio na klopu, da se tu ne zajebem, jer polazem velike nade da cu doci kuci bar dva prsta deblji... a sto se tice cuge, mekane rakije ce biti dosta, ali bih i da se zabijem u neku kafancugu, neku staru, ne novu pa napravljenu da je stara, nego bas matoru, ko ovu u kojoj sedim svako vece. a za te skokove s mosta jedino na leto, sad ce mi najveci let verovatno biti pad sa stolice

11. onda kod ruže, ili ti krajišnik... il možeš i kod KUMA preko puta parka mladen stojanović... fina kafana :)

12. hohoho, jedva cekam!!! hvala ljudi, hvala, vrlo ste predusretljivi :)

13. Ko ti čuva malu kad nisi tu he he

14. il možeš i kod KUMA preko puta parka mladen stojanović... fina kafana :)

Znaš li ti da je kafana Kum od mog kuma? :)

DEDER SE SKONTAVAJTE KACE I ĐE NALAZIMO, PODITNO!

15. a valjda sestra, ne pitaj me, jebo je i ko je naterao da tamo upise fakultet..

16. Znaš li ti da je kafana Kum od mog kuma? :)

jok, ti znaš... pa jebo ga ti, jesmo od njega uzimali ladne pive onu jednu veče, ja, ti i kaizen...

17. ovo odgovor za rumuna hehe
    http://vukajlija.com/forum/teme/15539-bandzaluko-i-ta-tvoja-sela?strana=86#post_2288231
    a što se tiče klope, možeš ti fino jesti, sve zavisi koliko želiš potrošiti.

skup je definitivno 21.2.2013. u 19:30 kod ruže. nema pomjeranja i promjena. ko dođe, dođe, baš sam sit natezanja više. i ovi u kragujevcu su organizovaniji od nas :)

18. osto nema bas buseva za Celzi navece posle 8, a beze mi da placam taksi 25 marki za 13 kilometara, natocicu mu goriva nije frka...bolje da popijemo par nego ta tahi placam

???????
    Pa niste valjda svi toliki klocevi da niko auto nema :F meni tek istekla zabrana polaganja :D

19. ja nemam auto, štedim za nešto drugo :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.