Banџaluko i ta tvoja sela

1. E ljudi da definitivno kazem da cu ja moci, samo da je neki radni dan, posto ja radim petak-subota-nedelja, pa ako se dogovorite javite...i da CELINAC JE DRZAVA SALALALALLA

2. Ma da, ganjate okupljanje kad ja nisam u drzavi. PU!

3. У преводу: ош'ла сам у иностранство, овоо оноо....

4. У овим ситуацијама увијек се сјетим једног цара што ме уватио у кафани давити фазонима: мали, ја сам ти видио свијета, свугдје ме живот бацао, нема шта нисам прошао и искусио... А кад га питах гдје је био, каже: Словенија, бајо мој!
    А ђе си ти отишла, је л' исто негдје у бијели свијет? :)

5. Ih, da bar... Sremska Mitrovica. Sjedim i umirem od dosade, neam ni interneta, pa žicam od komšija. PU!

6. De vi komsije organizujte nesto da se popija koja piva bemmu misa ili dodjite kod mene za vikend u kafic gde radim, ili skontajte neki radni dan cuganje :)

7. Jeste li na kraju skontali kace okupljate? Neka mi neko javi na mob. neam internetova.

8. evo 21. fin je datum. molos ili ruža, to ćemo još da se dogovorimo.
    ko dođe, dođe. previše se natežemo lolo

9. opet se niko ne javlja lolo

10. još me nnešto čini izuzetim... dolazim još kasnije, tako da prije 29 nema ništa od mene :)

11. auuu ljudi, prije će elton džon postati hetero nego što se mi okupimo :)

12. Е бури доста си нас јеб'о, нећемо те довијека чекати :) Може 21-ог што се мене тиче. Ево Слава потврђује, хогар би ваљда исто требао, змаје ти си ваљда сигура. А селенијум нек се изјасни, такође и сви остали снајпери на теми. Раја из околних мјеста добродошла је.

13. Е бури доста си нас јеб'о, нећемо те довијека чекати :) Може 21-ог што се мене тиче. Ево Слава потврђује, хогар би ваљда исто требао, змаје ти си ваљда сигура. А селенијум нек се изјасни, такође и сви остали снајпери на теми. Раја из околних мјеста добродошла је.

e ja organizujem u MG, ja, mrljo, šalabajzer i ko još oće :)

14. А што се мјеста тиче, пошто је зима а предност Молоса је само башта, боље да идемо код Руже. Термин је пола 8, за сваки случај раније, да се не зајебемо за мјеста.

15. ja ću javiti hogaru telefonom, anarhist reče da dolazi isto. kbo i selenijum su u srbiji.

16. Nisam više u Serbiji, vratila sam se ubosnu. Men odgovara Ruža dvajesprvog u pola 8 il ranije (ako sam dobro vidkela datum). Javite mi na mob.ako bude promjena, i dalje neam internet.

17. i meni više paše ruža jer mi je bliže. znači 21. u 19:30, ja ću doći ranije da zauzmem sto za nas. hogaru javljeno.

18. sada hogar javlja da vjerovatno neće moći doći zbog posla.
    e ja sam se toliko zainatio da ću doći makar došao jedini i morao piti sam.

19. Će dođem i ja sigurno ako sutra ne popijem sve pare dok budem gledala fuzbal. Il da se nađemo sutra, ako kod ruže ima obn :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.