Banџaluko i ta tvoja sela

1. i ja ne znam, neću nikoga moliti da dođe :)
    sele reče povesti nekoga svog (nije žensko, jbg), ipak ću uzeti one spojene stolove.

2. Penis....gazda me zvao moracu raditi veceras, neka klinka iznajmila celi sprat lokala za 18i rodjendan, a inace sam ja za njega zaduzen...pos'o zove....moracemo onda ponoviti i kad Buri i KBO dodju :)

3. Ал њу ја резервишем за добре приче, шале и пошалице, тако да немој далеко сједити ако хоћеш пичити неке женске разговоре :)

Nisam ja baš osoba za neke žemske razgovore tako dajsi miran :)

sele hoće mjesto odakle ima pogled na TV, sinoć mi rekla :D

TO! Treba fuzbala gledati :)

4. Лушеску, јави се кад дођеш, послаћу ти касније мој број у пвт-у па да се пије пиће ако нађеш времена :)

e vis Faco, mogo bi, ako budem imao vremena, javim se!

5. Ja noćas vozim u Vranje, sjutre sam kući tek naveče.

6. bilo fino sinoć, selenijum ostala najduže od svih, ne znamo ni je li se vratila kući :D

7. Je l vidio neko babu Ružu danas, kako joj stoji kapa?

8. Živa sam zdrava sam :) Mi završili u ono Džez klubu u Jevrejskoj

9. Извини Ружо, нисам те препозн'о

10. jesam vam nedostajao? a?

11. Jeste li se razbili ko onoma Zanzibarci od Englesku za 38 minuta? hahah

Meni od prilike treba toliko vremena da se napijem :)

12. buri moram priznati da jesi, ali ti to ionako sam znaš.

13. Ako neko slučajno bude večeras u Srpcu neka mi se javi. Mislim ko voli piti po selima, neka slobodno dodje hahah

14. Ja sam u tom Srpcu imao jedan vatafak momenat, strucna ekskurzija pre neke 4 godine i sad nakon obilaska farmi dosli tu kod nekog veterinara u nekom zanatskom blizu one opstine ima fontana i to tucemo mi neku flajku radze sto nam domacin dao i setamo malo po tom zanatskom kad tamo 2 neka lokala puni ko sibica svi napucani narodnjaci tuku nemilice, a bilo negde oko 1 popodne i to radni dan...jel' to neki obicaj kod vas gore ili sta?

15. Ijao Burisa, kad nam dolazis, ce dizludimo bez tvoje malenkosti :)

16. Ijao Burisa, kad nam dolazis, ce dizludimo bez tvoje malenkosti :)

17. vidm ja, po dva puta naglašavaš to... al brzo ćemo šikati ko nekad,može biti i sa ex moderatorkom :D

18. Glupi telefon. PU! Jedva čekamo Burišu ♥

19. @Anarchyst Običaj druže ali u izumiranju! Mislim bukvalno, jer dosta je lokalnih vonabi pjanaca umrlo na taj način. Zajeban tempo za svaki dan. Što misliš što sam ja pobjegao u Banjaluku, sad ne pijem svaki dan već samo vikendom hahahaha

Šalim se za ovo umiranje, ali dosta ih je sjebalo jetru pa ne smiju više da piju. A to ti je isto ko da si umro :)

20. Ljudi može pitanje? Sinoć sam iz kafane okačio definiciju, izbrisali su je odmah nakon 15 sekundi. Ni ocjenjena nije bila. Eto je dole,pa mi samo napišite jel tolko sranje ili sam nekako izritirao modove? Malo je reći da sam se iznervirao, popio sam gajbu pive poslije tog.:) E da pitanje! Da li ne trebam da kačim ništa tako kasno iz kafane?

Alfatoksin

Glavni trovač u selu. Jedini posjeduje aparat za pravljenje otrovne tečnosti, u narodu poznate kao rakija. Tekućina je napucana gradima i postotcima kojom se redovno otruju i najveći alkoholičari.

Primjer
    -Dje roki?
    -Eno ga na inspunpavanju.
    - Još?!
    -Kako još maloprije ga odveli.
    -Pa bio je i sinoć.
    - Ma ja, Mićan peče šljivu već dva dana to je to. Moraće kod Kese da mu napraviti jetru od inoksa.
    - E to hehe. Nego oćemol' do Mićana da vidimo kakav je otrov ove god'ne smućko?
    - Lec go maj frend!
    - A?! Jebo te švajcarski..
    - Ajmo ajmo hehe

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.