Banџaluko i ta tvoja sela

1. Ja opet u BL.......jeeeeeeeej :)

2. Neko pivo nekada narode , možda čak i neka vanjska varijanta ?

3. Ko ono odavde radi za mtel?

4. yoma nekad, ja nekad, sad ne znam... đes pičko banjalučka, jes zaplavila tamo kod vrbasa?

5. uzgred, ako nekome treba prenoćište nek se javi...

6. Mene bole kurac, ja na devetom, ako poplavi će vježbam skokove na glavu. Čujem kod vas da je ona velika Crna rijeka porasla za čitavih 60cm :D

Ma rekoh, malo da popljujem bilo koga ko radi jer su pičke i brišu komentare gdje napisah da su preskupi postali :D

7. Buri siso , poslao sam ti obuću i odjeću dole,malo humanitarne pomoći, imas i moje cipele sa male mature ko grom, italijanske, ne boj se ništa ima dva džempera jelek i kožna jakna

8. A ovo sa rebrovačkim mostom je presmiješno. Ljudi ko da su ga odbranili od njemaca `41. I još došao pun kurac premijera i sl. umjesto da su išli npr u Čelinac il Karanovac slikati se.

9. Ajde da ne zatrpavamo temu srbijancima da vidim ima li ko voljan da idemo u neku akciju čistiti ljudima ili bilo šta da se radi.
    Isto ako neko zna da imaju organizovane ture iz BL u ova sjebanija područja neka stavi ovde da imamo neke informacije.

10. Sigurno ima čićšenja po BL-u.
    U Prijedoru su danas počeli nešto da čiste, čini mi se.

11. jebi ga, radim... valjda iz mičigena danas bilo nešto za doboj, al to je neprovjeeno... vjerovatno se za te ture može saznati u domu omladine ili u crvenom krstu preko puta PMF - a, jer je tu aktivno skoro 24 sata, vazda nešto stiže i šalje...

12. Čujem kod vas da je ona velika Crna rijeka porasla za čitavih 60cm :D

Nije porasla, nego je dostigla visinu od 60cm, što je nezapamćeno.

13. Inače, iz Šipova volonteri kreću na raščišćavanje Bijeljine, tamo su raspoređeni. Kreću noćas u 2h. Ja ne mogu, radim jbg.

14. Jebote, dobro se niste podavili :D

15. Oni, kod nas u Šipovu je bio poplavljen jedan dio (2 veće i 2 manje rijeke imamo), ali ništa alarmantno.

16. Jebote, dobro se niste podavili :D

Da ne bude zabune, pošto smo u isto vrijeme postovali, ovo što napisah se odnosi na Crnu rijeku :)

17. kod nas sava narasla dva i po metra al drži nasip još

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.