Banџaluko i ta tvoja sela

1. Ni blizu kao Pero. Sram te bilo, Sele, javiš se samo kad me kritikuješ :-((

Za pola sata idem, djeca kažu da neće da im propadne svirka....

2. i šta bi od hepeninga?

3. Hahaha! Ko ga je obukao, tenoru? Sigurno nisu ovi diplomirani srkači kafe iz obližnjeg L'Angola ili Comba ;-)

4. ma šta ja znam ko ga je obuko brate lolz

5. Sinoć u klubu Bunker/bivši Geto, gostovali Grandpa Candys ili Čikine Bombone. Divno, krasno, sjajno, samo je slika loša, jbg:

http://s21.postimg.org/cs0soy4nq/20150412_001359.jpg

6. i šta vi još radite?

7. Evo, još malo, pa saćemo.

8. i zaboravio da postoji ova tema

9. 24. aprila, petak, KSB, bivši Indeks, dolazi Gosn. Bandar-Piknik. Preprodaja: 7 KM @Peckham Pub i caffe 'Šestica'. Na dan koncerta 10 KM.

10. Ladno ima Pekam pab. Gdje se nalazi to?

11. E jesi mi mnogo i rekao. :D
    edit: Našao sam preko gugla.

12. ima li ikoga od banjalučana ovdje ili su se svi vratili u glamoč i drvar?

13. Ti to sišao sa svoje plan`ne pa se kurčiš hehe

14. Nismo se vratili u Glamoc!

15. trebate vi koji niste, ugledajte se na nas mrkonjčane... samo specijalne izaslanike imamo, koji pokoravaju bl...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.