Sinoć je bivalo preljepo u Crnom Bombarderu (bivši Jazz, a još bivšiji Irish Pub na Mejdanu), svirka Trule Koalicije. Podsjećanje na mladost, praznu glavu i odsustvo sikiracije. Sada malo mamuram, papam nešto, otkunjam 2-3 sata i večeras sa ćerama na strašni nokturno-Brkove u KSB-u, tj. bivšem Indeksu.
Na Brkove vodim ćerkice. Našao sam im i brkove za Brkove.
pa imaš pravo, mlad sam ja još... ima didem :)
1. parni valjak, fuj.
2 Socijalno prihvatljiva muzika, fuj.
3. Muzika koja ne kritikuje, fuj.
P.S. ovo pod br. 1. je namjerno malim slovima, radi vrijeđanja.
Hoće li skoro neki Bajin koncert? Ovi iz džemata u Antverpenu pocrkaše od nestrpljenja
Svaki dan imaš koncerte mnogih baja sa malim slovom "b".
Da, ali samo jedan baja je Baja.
I on je onaj sa malim "b".
e dobro sinoć bilo... samo toliko :)
kaćemo neki hepening
kad god, al da je subote... jebi ga, kreće teren :)
trebo bi neki hepening
e da, mogao bi i slavk0 da dođe, a bilo bi lijepo i faca da podijeli sa starom virtuelnom rajom novosti iz rl :)
шта је, бањалуко, осуло се, офалило, а? :)
o lullaby, bokte, đes ti? šta činiš?
о па посвашта нешто, право да ти кажем. ајд кад договорите неко окупљање ваљда ћу видјети па да наврнем и ја
pa pričaj, bokte :)
važi, malo ću ja zakolicati koji vikend... ako koristiš još onaj neki broj od prije sto godina, pošaljem ti poruku :)
је исти број, може, па ћемо се испричати :)
oki :)
Sinoć je bivalo preljepo u Crnom Bombarderu (bivši Jazz, a još bivšiji Irish Pub na Mejdanu), svirka Trule Koalicije. Podsjećanje na mladost, praznu glavu i odsustvo sikiracije. Sada malo mamuram, papam nešto, otkunjam 2-3 sata i večeras sa ćerama na strašni nokturno-Brkove u KSB-u, tj. bivšem Indeksu.
Ti Brkovi isti đavo ko i onaj deformisani pero