Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
alo banjalukani ocel ko da popije kafu sutra predvece samnom? nije valjda da tolko smrdim pa nece niko da se druzi?
E remac javi se pseto jes da radim do pola 11 ali da se nešto iskombinovati a možeš i doći na tombolu malo da okušaš sreću , vruća izlazi u 9 naveče :))
Remac, šibni sutra u toku dana PVT. Popiću ja kafu sa tobom. Ono, jes' da nisam sa tobom ni dvije riječi ovdje razmjenio, al' ajd. Nije mi problem :)
eo ja cu se naci sa kablom, ne znam ni gdje ni kako, pa ti ako si voljan doleti i ti.
e kreće sezona koncerata u BL...
3. jun HLADNO PIVO
9. jun Kusturica i The No Smoking Orchestra - ulaznica 15 KM
18. jun PARNI VALJAK
mislim da ovo u BL znaju i ptice na grani, al' kontam možda bi neko iz okoline rado došao a da nema pojma o tome...
Да ли је истина да се улаз на предстојећем Демофесту наплаћује 10 КМ?
čuo sam da se naplaćuje, ali ne znam koliko... i neka, tako neće doći oni koje to ne zanima... izgleda da raja voli samo ono što je za DŽ
Da, jeste.
Штета.
slavko jesi bio sa remcom na kavi?
А да ли је истинита гласина да Џо Кокер долази у Бања Луку?
Зна ли ико?
Ja sam sutra u Banjaluci!!!
Ako vidite 2 metra žene da turistički luta gradom, k'o napaljena čehinja - to sam ja!!! :)))
Oj komade, dođi na trg sutra, biće bolid formule i još će ga vozati od 2 do pola 3 :)
sigurna sam da ćemo i tamo završiti.... prije ili kasnije.....
stižemo oko 10h ujutro i u planu je landranje cijeli dan do 5-6 navečer...
samo da rodbina ne sazna da smo tamo....onda smo jebali ježa!! bit će ručkova bar 3 i ništa od landranja :)))
Eto taman od 10 će formula stajati na trgu :)
Znači da tražim žirafu? :D
heheh....da! Sumnjam da će biti višljih od mene i s duljom kosom - ne možeš promašiti :)))
jesi ti ovo na slici komadu?
jesam Buri....
prepoznaću te, valjda ću stići navratiti malo
vidim ose! :))
Će se popnem na sat i viknem Vukajlija, ko je sa sajta neka dođe do mene. Možda budemo i na vijestima :D