Prijava

Ima li neko?
Javite se, pa da idemo u neko zezanje ;)

tema gde će pričati Vuk i njegovi alter-eZi :)

Ево га и овај што живи наопако. :)

I moji Aderlezi :D

E ozbiljno, kapiram da mora da ima neko iz Australije barem, ili neki potomci izbeglih fasista sto su im dede zapalile u Cile posle Drugog svetskog rata :)

http://www.youtube.com/watch?v=6g3QbH_i2VU

Вероватно најбоља традиција у неком спорту.

Међу каквим индијанцима ти живиш, страшно. ;)

Какав је шаман овај што их води...

Eh, svi mi zivimo medju indijancima neke vrste, zar ne? :)

Чуо сам да је НЗ по стопи корумпираности најслабији, тј. најмање корупције има тамо.

Ал' прејако им је ово, штета што ми немамо неку такву фору. Ови наши не могу ни да се загрле кад певају химну тј. и не певају је уопште...

Пазите ове преко како су се усрали. Сећам се да сам то први пут видео против нас на СП-у и Индијанаполису, замало да нас добију али извукао Бодирога Дејан.

Pa ili je to istina, ili je korupcija najbolje skrivena :)
Salim se, ono prvo je slucaj.
Takodje imamo najbolje komandose na svetu i jednu od najboljih obavestajnih sluzbi, (samo sto je iznajmljujemo drugim zemljama, koga briga sta se desava ovde :)))

EDIT: ovaj saman sto ih vodi je Tana Umaga, bivsi kapiten Ol Bleksa.
Inace, sledece godine je Ragbi SP, ovde kod nas, pa cete moci da se nagledate hake... jel gleda to neko uopste, tamo u zavicaju? :)

Хахаха гледај их индијанци, само им тотем фали.

Ја као фора треба већ задњих 3-4 године да одем у посету Аустралији, али ме ови моји доле раде на фору, као не можемо да ти средимо папире. Боље да ми лепо кажу, нек си рођак по сто пута, нећемо те доведемо, који ћеш нам курац. Иначе, велика ми је жеља да, ако не живим, онда бар видим Аустралију. Како ствари стоје пре ћу у сендвич од иловаче него у Брисбејн.