Divan je kićeni Srem

1. Ugursuzi moji evo i nas Sremaca.
    Neka se sve sremčke braćale i Sremice ujedine na ovoj temi pa da pokažemo ovima da ni mi nismo iz bunara došli. Kuruzi obrani, saće i svinjokolj, pa da mastimo brke na zimu...
    Kako kaže ona naša:
    Srem, Srem, Srem, divan je kićeni Srem.
    Srem, Srem, Srem, lepo je živet' u njem'...

2. Hahahahahahahahha, šta ste udarili po lokal patriotizmu? :))))
    Kad su Sremci krenuli sa te Fruške gore... :))))

3. Braća, pa takav ti je podforum... :)

4. Pazi kad nisam provalio... Uglavnom, ja odavde ne mrdam, a svi dođoši mogu da se pokupe u čamac, pa da se vrate svojoj kući tim veslom koje ih je prevezlo :))))

http://www.youtube.com/watch?v=oRi8IDwF62w

5. Ja čula da su Sremice najopasnije žene. Društveni parazit ili stereotip? :)

6. Ima ona fora...
    Kad bi me neko pit'o da l' bi više vol'o d' imam gdegod tumor, il' Sremicu za ženu, mislim da bi' pre odabr'o tumor, jer i on mož' bit' dobroćudan :))))
    Toliko o toj tvrdnji :))))

7. Ja čula da su Sremice najopasnije žene. Društveni parazit ili stereotip? :)

Stereotip.
    "Ženiću se mila majko iz ravnoga Srema,
    lepše cure i milije od Sremice nema." :)

8. E, Minže, da se ne lažemo volim ja Sremice, al' da znaju da bidnu otrovne - znaju :)))
    Pa, pobogu, mati mi je Sremica, a bo'me i sestra :))))

9. Ih MrMune... u tome i jeste njihova lepota. Ne daju na sebe, a veruj mi ne daju ni na tebe... :)

@Wally
    sjuga :) ... N. Pazova. Sti moj...? Odaklem si braća...?

10. Sremice po fizickoj konstituciji su nikakve niske i debele.

kad bih prosao sorom i video njih cetiri kako se secu ja bi lagano zapevo cetri konja debela..

11. Braca os' ici samnom u vojku da ti pokaZem

12. Oću, bole me BAŠ kUrac... :)
    Kad mili...?

13. icemo jedan vikend da divanimo sa sremicama))

14. Nas kiceni Srem je najbolji nismo "nabrijani" kao beogradjani a ni pederasti ko novosadjani))))

15. pajkoNP,pazar?

O.o
    Zašto bi jedan Pazarac pisao u sremačkom topiku...?? Pazova.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.