Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
jesam mingu, ali nisam izlazila iz indjije, lazem bila sam u nedelju u np, ali kod drugarice, nisam odavno izasla, jbg ali moracu.... =) pane, mozes i jednom da se razvalis i kada nije grozdjebal... =D
nemojte da vredjate svinjski srem, nije u redu :)) da nema nas, sta bi jeli,a? :))
Ming, sad se setio na ovu temu. Ja sam iz Mitrovice :D
Ku*ac je divan ... sve propalo i zaraslo ... nekada je bio divan
indjija
nisam bio tamo i ne secam se dal sam ikoga ko je odatle upozno,al sudeci po ovima sa sajta,jako zanimljivo mesto xd
zamisljam zhajk glave teske tamo
po celom gradu zhajkovi
moram se jednom navariti i otici tamo
Чуј диван јеботе, све равно, ниђе ничега осим муруза и шенице. Није ни чудо што се толико самоубијате.
Аој сремци свршим вам по деци
po celom gradu zhajkovi
moram se jednom navariti i otici tamo
Kad ollanik navarati u Srem..
http://www.dodaj.rs/f/c/JP/2dxOmik5/zhajkatack1.jpg
хахахаха
hahhahahahahaha a u kurac hahahhahahahahaha
napad zhajkova
to je bačka i banat, mi sremci smo sa planine....
inđija najgore mesto za izlaženje, za muškarce...znači zaobilaziti u širokom luku...ne znam još nikoga ko je otišo tamo da izađe, a da se nije vratio sa zubima u đžepovima
glupe seljanke iz Beške i Čortanovaca neće da budu uopšte sa likovima iz pezosa i novog sada, samo sa domaćim idiotima
Pa zavisi sa kojim prevoznim sredstvom dolaziš ...
EDIT: JA NISAM IZ INDJIJE
(ono što je neko napisao za zube je tačno)
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201012/48762/javi-u-berlin.jpg
Сремска Митровица најјачи град у Војводини! А и шире, човек не би веровао каквих глава тамо има...
De ste pičke pozdrav iz pijanog Srema
posebno u onoj ustanovi zatvorenog tipa.
Istočni... ili samo stočni Srem. (autor dragišić se upravo kida od smeha) Se još deli na vinski i svinjski. Sva tri srema, zapadni, istočni i vinski nastali su doseljavanjem propalih naslednika plemstva, izumrlih carevina. Tako se u Sremu, osim kostiju nedovoljno ambicioznih predaka mogu pronaći šuntavi potomci rimskog, grčkog, ugarskog, mletačkog, ruskog priperka plemićke loze. Sasvim je izvesno da će se poslednji Rokveleri, Rokšildi, Kenedijevi i Fordovi doseliti u Srem.
Пуши га мало Драгиша
И ван ње... нпр, знам човека којег зову Џорџ, по оном лику из Пепе Прасета, зато што је једном кад је био мали био код друга у Лаћарку, и тамо се посвађао с њим, па га друг и другов брат заједно однели у свињац и уваљали у говна тамо.
Такође, знам и лика који је 4 пута ломио обе руке истовремено, од тога двапут радећи звезду.
И лика који је јебо са 8 година.
И Хасана легенду.
Доста је то. :Д