Crna Gora

1. Naravno da pišemo istim pismom jebo te , oni oće na silu da nam uvedu neki Crnogorski jezik ( sad bih ti rekao ko ja će slova da dodaju nego ne mogu da ih napišem ). Oće da nam uvale Crnogorsku pravoslavnu crkvu i tako , al narod vidi da ta politika ne pije vodu , pa ovi što ne prodaju vjeru za večeru istrajavaju ko nacionalna većina pa još za sebe možemo da kažemo da smo Srpska zemlja .. A ti što mašu Crvenim zastavama nikako ne mogu bit Crnogorci jer to su u 80% slučajeva ljudi islamske vjeroispovjesti protiv čijih đedova su se Njegoš i naši preci borili (ako si čitao gorski vijenac znaš šta oću da ti kažem).. A što se tiče priznavanja Kosmeta , referenduma i ostalih zajebancija tu možete da pljujete našu vladu jer se mi ođe ne pitamo kolko s' kurcem ;).

Btw

"Na Lovćenu Njegoš spava ,
    najmudrja Srpska glava" !

2. Što bi reka vladika Rade: Oj kukavno srpstvo ugašeno...

3. Smenice ih valjda na sledecim izborima, ako uopste postoji neko ko bi ispravio sva ta sranja kad bi dosao na vlast.

4. To je Smiješna tema Rosoneri njih niko ne može da smijeni oni će uvijek biti tu , jer kao što reko' ne možemo mi protiv olovke dzaba se okupljamo i dižemo trobojke kad nas cio život jebu u dupe , a imamo status stoke , 87 % zaposlenih u CG u upravo ti Milogorci bez trunke obraza i časti što pljuju po onome što su im Đedovi gradili.. Na primer oni su u Podgoricu slavili nezavisnost mjesec dana prije no što su bili izbori..
    Tu nema pravde brate moj srpski ;)
    Al šta ćeš ćuti i trpi tako ti je cijeli naš jadni život i sad ako izbije rat na Kosovo mi ćemo bit na stranu Šiptara jer ne možemo ništa , zato narod i bježi odavde i zato ima masu Crnogoraca u Beograd..

5. A mrčo Verbalni! Đe su vam sokolovi ka vladika Danilo, Vuk Mićunović i Vuk Mandušić! Istraga poturica!

6. Troluj ti brate moj troluj i zajebavaj..

7. Troluj ti brate moj troluj i zajebavaj..

Izvini, brate, zajebavam se, a ne bi trebalo...

8. http://www.youtube.com/watch?v=6J605cH8n-o&feature=share

СМОЛ ТАУН ИН СРБЈА ЈУР ЏАСТ А СМОЛ ТАЈМ ИН СРБЈА СМОООЛ ТАУН ИН СРБЈААААА

9. Crnogorci su jedina (kvazi-)nacija koju hejtujem pored Nacista.

10. Nisu oni krivi što su im ljudi na vlasti debili

11. Ne mrzim crnogorsku vlast. Mrzim crnogorski narod sačinjen od fariseja, isti onaj narod koji se početkom devedesetih izjašnjavao kao većinski srpski, sada kao većinsko crnogorski, a za dvadeset albanski i kroz trideset kineski.

12. Crnogorci smo crnci, samo nemamo para za solarijumske tretmane.

13. Da, i ja ne znam da li vi nemate jednostavno muda da se izjasnite jednom konačno šta ste ili doživljavate jebenu metamorfozu na svakih deset godina ko pokemoni.

14. Butt
    Crnogorci su jedina (kvazi-)nacija koju hejtujem pored Nacista.

lolo nacisti su nacija! ja mrzim komuniste, oni su mi najomrazenija nacija!

15. Pod Nacistima podrazumevam Nemce. Nemci=Nacisti.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.