U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ček ček ako je tvoja država tolko gotivna i kul zašto onda 99% vas dolazi ovde da studira?
Što ne studiraju svi na Mediteran univerzitetu i ne grickaju kašičice od espresa u Podgorici nego po Beogradu?
Pa i 90% nasih ide kod njih more pa sta?
Чек, чек, јесам ли ја дошао да студирам код вас или нисам?
Ово ћеш морат да питаш неког другог ко тамо студира, а не мене.
Морам ти рећ да мислим да имаш јако затупљено размишљање... За своје годину ипо проведене на вукајлији никад нисам имао расправе овог типа, никад ми нико ништа не рече за Црну Гору осим тебе... Био сам у БГ-у прије неки мјесец, упознао масу вукајлијаша итд... Колико имаш ти година?
Pa i 90% nasih ide kod njih more pa sta?
Ево рече човјек....
Најискреније нисам заинтересован за политику, за препуцавање Србија - Црна Гора јер вас гледам као иста говна као што смо ми.. Дакле исто говно само друго паковање.
Али ме овако неко подјебавање избача из такта јер нема везе с мозгом.
Svidja mi se tvoj kremanjonski način govora....ovo tipa zatupljen sam i onda udaraš na Kosovo ( da kazem udaraš nisko),a niko nije pomenuo Kosovo .....pravi primer čojstva i junaštva....
Zašto 264000 "Crnogoraca" živi u Srbiji, a 270 000 u Crnoj Gori? Jel ti to govori nešto?
EDIT Ne idem tamo na more jer za mnogo manje para mogu mnogo bolje da se provedem u Grčkoj ili Bugarskoj, a ne da mi buzdavi konobari pljuju u piće, spavam u prljavoj sobi, nemam struje i plivam u govnima i otpadu, da krave bleje pored mene na plaži, da mi Đetići parkiraju dzip na glavu dok se sunčam....
partizanko smaraš... nego na kurac mi idu i ona pozivanja sa bilbordera da se izjasniš kao đetić ili srbenda... pa još i novaka turili...
КрОмањонски...
А није низак ударац био онај твој пост са сликама ђе су заставе ЦГ и Хрватске - Цг и Албаније?
Исто као да си нас поистовјетио са њима, дакле јако ниско, према томе нека те не чуди мој ниски ударац.
Сти крштен? хахахахах :Д
Ниси ми рекао кол'ко имаш година
Ђе то? Нисам видио :)
Само мале билборде на којима је реклама која је трансферчина блама жешћа :)
Према евиденцији Владе Србије из 2005. године, у Србији има око 264.000 црногорских држављана.
Oćeš referencu za ovo?
Ljubi vas majka ponosne ,jer ste do juče pljuvali Hrvate i Šiptare...a posle referenduma se ližete sa njima samo da bi bili protiv Srba....
Наставићу са расправом ако ми кажеш колико имаш година, јер видим да немаш пуно, и не бих да спемујем МОЈУ ЦРНОГОРСКУ ТЕМУ са тобом.
ma neđe sam usput vidio... ne sjećam se, bio sam pod dobrom dozom rakije...
crnogorski crven i počinje crnogorci i crnogorke budite ponosni na ono što jeste..., a srpski budi ono što jesi i novak na slici... žešći transfer blama...
Хаххахахахахаха прејако :Д
Какви црногорски језик и курци палци, млаћење празне сламе, само се просеравају нешто, мада су успјели да га створе, јебем их у уста.. И то је Аднан један, турчин мрзни, јебем га у уста, један од главних тамо, он је као први дипломирао црногорски језик и тако неко паламуђење...
Нисам нациста, али ме то јако нервира.
Idi u rodjendane vukajlijaša pa izračunaj....
A onda očekujem odgovore na sledeća pitanja
Koja je razlika izmedju "crnogoraca" i Srba?
Koja je razlika izmedju "crnogorskog jezika" i srpskog?
Аднан је цар, положио је Црногорски језик на СвеуЋилишту у Загребу, док овај квази-језик није ни постојао. То мора да цијениш. :)
Поред њега је у стварању тог језика учествовала једна Украјинка, колико сам скапирао, и још неко трећи, небитан, ваљда одавде из ЦГ.
Није то млаћење празне сламе, нажалост, него се још више свади народ. Кад прогурају идеју језика до краја, кренуће на Цркву и тако даље. Увијек ће бити тих тема за скретање пажње са никад височијих цијена горива, никад већег броја штрајкова, мањих и нередовнијих плата. Него, да смо ми сви здра'о. :)
Partizankamara mršći u rudnik
Нема тамо, ајде реци колико, па ћу да ти одговорим на питања
Dusane jel si mi OBJASNIO?
Jel si me sad spustio?
sta?
Co'ek objasnio, aj razlaz.
A ovo sto Buri kaze za biborde, evo pun kurac po Niksicu. Al' ajd' Crnogorci i Srbi al' ja ne znam ima li odje uopste Hrvata a stavili su i taj bilbord.
Jok sam si sebe spustio ovim pitanjem
Idi na drugu stranu care.....tamo je...