Појате

1. Neću da kažem.
    To se zna.

2. Upravo je stigla slika koja je uzdrmala planetu.
    Građani Pojata izrevoltirani naglim otopljenjem i iznenadnim prekidom manifestacije "Zimske radosti 2010/11" složno poručuju:
    http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/4268647/bring-us-more-cocaaaaaine.jpg?imageSize=Medium&generatorName=cocaine-party.jpg

3. Је ли Појате близу села Пепељевац, јер сам тамо била 16 године...а иначе сам од Крушевац.

4. Moj bivši prijatelj je iz Pojata.

5. Bas sam prekjuce bio u Pojatama! Kupio sam agregat za struju od nekog tipa i to hondicu od 8.5 kw,svercovanu iz Grcke.

6. Ја нисам никада био у Појатеу, нисам био ни у Поатјеу, али сам био у Кусуповац, што је мања радост.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.