Pinosava i okolina

1. Ja sam tu trenutno jer studiram. Al nisam baš u centru, nego tu pored malo.
    Mnogo mi jadno kad neko kaže da je iz Pinosave, a nije baš iz Pinosave nego iz nekog okolnog sela, a pravi se faca.

Jel ima još neko?

2. Mnogo mi jadno kad neko kaže da je iz Pinosave, a nije baš iz Pinosave nego iz nekog okolnog sela, a pravi se faca.

hahahaha zlo

3. BELE VODE OLE!

Pinosava nakurac!

4. Trešnja zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111

5. Pinosava... tamo ima jedan kul limar, ima i kukuruze i prepariranog ćurana.

6. Ima neko da mi uzajmi malo zejtina?

7. a el može mas'?

8. mas se jede s alevu papriku

9. Ne može, treba mi za gibanicu.

10. У којој прашуми се налази та насеобина?

11. Ja sam čuo da je Beograd predgrađe Pinosave.

12. pod avalom, iza kumodraža i jajinaca

13. To neka opaka selendra.

14. Svi ste mi vi kao gradska deca, a svi biste voleli da ste iz Pinosave.

15. toj ti je Laki kad kreneš za Niš i onda kod Vrčina skreneš desno,i ima jedan put za Grocku...i onda ideš prema Smederevu i imaš put za Požarevac...i onda kad dođeš ispred Požarevca promašio si skroz...-

16. Javio, ne seri da si sa Trešnje?! :)

17. nisam...:) ali mi se baš sviđa..imam tamo nekog čilagera, ortaka ženinog ćalca...pa odemo vikendom..ima se preselim tamo kad odem u penziju...koji ću u gradu...

18. A Srednji Prnjavor, a, matori. A avalski put, krivudav i dug, ispovraćaš se tri puta dok stigneš. A četristoosmica koja ide na svaki sat... Ma, vrh :))))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.