Ја сам баш пре пар недеља заспао са жваком. Пробудио се ујутру, отишао на предавање, чуо да је отказано, вратио се кући, легао у кревет онако у фармеркама и дуксу и заспао са жваком. Фора је била у томе да сам цео кревет убалавио.
Mene mnogo nerviraju žvake po pločnicima.
Jednom sam gledao emisiju o tome. Puno vremena se izgubi na skidanje samo jedne žvake, a ima ih brdo. A nije baš toliki problem baciti je u kantu.
Jok, ja još nisam ni doručkovao. A razmišljam šta ću za ručak. Ne koristim žvake, samo kad se najedem luka, a idem u kafanu. Žao mi konobarica, neću da ih ubijem dahom, pa uzmem žvake.
Jel ispala nekome plomba sa zuba, dok je žvakao žvaku?
Ja sam čuo da žvake nisu zdrave. Nadražuje se želudac žvakanjem u prazno, ništa ne silazi dole.
Ja ne vadim DŽvaku iz usta,čak ponekad i spavam s njom :)
Kako možeš da zapiš sa žvakom? Ja ne bih mogao nikako.
Ne razumijem ljude koji ostave žvaku, koju su žvakali, za kasnije, nije mi higijenski.
I ja sam povremeno spavao sa žvakom. Zadenem je negde tamo pozadi i kul.
Pa,lepo-zadžonjam bez problema :)
Ја сам баш пре пар недеља заспао са жваком. Пробудио се ујутру, отишао на предавање, чуо да је отказано, вратио се кући, легао у кревет онако у фармеркама и дуксу и заспао са жваком. Фора је била у томе да сам цео кревет убалавио.
Ja ne balavim :)))
Ja je zaštekam negdje pozadi kad idem na predavanje, a nisam još iscjedio sve iz nje.
Nekulturno mi je žvakati na predavanju.
Ou fak. Ja na predavanjima i kafu pijem. :$
Mene mnogo nerviraju žvake po pločnicima.
Jednom sam gledao emisiju o tome. Puno vremena se izgubi na skidanje samo jedne žvake, a ima ih brdo. A nije baš toliki problem baciti je u kantu.
Jel sad neko od vas žvaće žvaku?
Jok, ja još nisam ni doručkovao. A razmišljam šta ću za ručak. Ne koristim žvake, samo kad se najedem luka, a idem u kafanu. Žao mi konobarica, neću da ih ubijem dahom, pa uzmem žvake.