Ma da. Ja sam pre pitala ko hoće nek dodje. On je rekao da neće i to je u redu.
Istina da smo prvo na okupljanju otplakali jednu turu od 45min i prežalili ga, al dobro, Bože moj. :))
И кад је на крају окупљање?
Imam ja 20 godina, ne bi se reklo da sam klinac. A to da sam ekstremno dosadan i naporan ne bih rekao, pitaj ove ostale sto su me upoznali pa nek ti kazu. A nije ni Vule95, iako ima 16 godina. Ne mora da znaci da su svi mladji od 25 godina smaraci.
Mikulence.
Pa, naš kako, i nisi bio rečit na zavidnom nivou. :))
A, ne rezumem zašto se ti toliko trudiš oko njega, neće da dodje, ne mora, šta sad?
Bar nisam drko telefon 95% vremena, a i sta da govorim kad se ne razumem u poker, Tulum i Cmile razvezali o kockanju nista ne razumem sta pricaju.
A izvini, ovo za telefon sam ja?
Čačani dođite u Bg na okupljanje.
E, ljudi, nemojte da kvarite, bilo je lepo ono veče. :)
Bilo je najgore okupljanje, ako ćemo iskreno, al aj.
Jebiga, meni je prvo. Ne znam, mozda sledece bude bolje.
realno i nije bilo loše, jebiga ne poznajemo se svi pa i nije mogla da se očekuje neka preterana zabava...al u suštini nije bilo loše, fino se popilo :)
Cekaj, jel bilo koje okupljanje posle onog kad sam ja bio?
Da.
Hah, a YeahBeatch, prvošto sam čuo u vezi tebe na okupljanju je da si bio izrazito stidljiv i ćutljiv :D trebo si da drmneš koju ljutu pre okupljanja dase opustiš malo, ne ujedamo :)
Nisam bio stidljiv, nego prvi put vidim ljude, kakvu ja pricu mogu da razvezem sa njima, jebiga?
To nije opravdanje. :P:)
I Čmile je upoznao vas ostale prvi put, pa je rezvezao, unakazio nas.
pa i ja sam ih bukvalno prvi put video pa sam pružao sjajne fazone na okupljanju, svi su umirali od smeha
Aj pusti ta sranja i reci kad pijemo neku pivcugu da proslavim padanje godine?
Koga nema, bez njega se može, molim lepo. Ako mu ne odgovara društvo, niko ga vilama ne tera da dolazi.