Moj deda je iz Čačka i ima mnogo love i ogromnu kuću, i glumi po kafanama da nema para i da ne zna da kocka i navlači naivne budale, prvo mu plate piće pa kockaju iz sažaljena sa njim, a on im proda priču da je pukao mnogo para na kocki, onda ih odere i ode kući sav srećan. Ako su svi Čačani kao moj deda, onda ste govna.
sonja savic
Mare, čitao sam da si studirao, a ja sam tad bio mnogo manji, sad mi samo Kaunt ostao od aktivnih :(
из косјерића келте
Idu mi suze na oči :(
Čorba je Čečen.
Imaju Čačani i Milana Stojadinovića. Kad god neko pomene Čačak, setim se bujnih Stojadinovićevih obrvi.
I točak je rođen tamo, imaju podosta poznatih glava.
A Vukajlijaških aktivnih glava osim Kaunta? :(
Elzeard Bouffier je čačanski.
Ima nas jos iz nula triez dvojke!:-)
Moj deda je iz Čačka i ima mnogo love i ogromnu kuću, i glumi po kafanama da nema para i da ne zna da kocka i navlači naivne budale, prvo mu plate piće pa kockaju iz sažaljena sa njim, a on im proda priču da je pukao mnogo para na kocki, onda ih odere i ode kući sav srećan. Ako su svi Čačani kao moj deda, onda ste govna.
Ubedljivo najbolje prodana fora nekom Čačaninu je da ga nateras da se zakune u Čačak B-)
Trolololo
Ti si Raćoni iz Čačka? xD
Dobro sad, nisam mislio na @sarlatane koji pevaju, glume i trce za loptom. Toga Cacak ima svakako.
Heheh :)
O Чачани...
ju vidi cakana sto godina
Cacani mi deluju kao OK ljudi.
Е нисам ушла на Вукајлију 100 година. :)
Па шта знам, има нас разних.
pa što te nema bre?